Προς το περιεχόμενο

Μπορώ ή είναι πολύ αργά ?


slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν ανοίγω το topic γιατί είμαι σε μεγάλο δίλημμα.Έδινα εξετάσεις για lower φέτος το καλοκαίρι και το πήρα.Μου λέγανε αρκετοί να συνεχίσω για Proficiency αλλά εγώ ήμουν απόλυτος(έλεγα πώς θα συνεχίσω όταν με το καλό μπω σε κάποια σχολή).Ήτανε βλέπετε και ο χρόνος που περιόριζε.Πάω 2α Λυκείου και του χρόνου δίνω Πανελλήνιες.Μου έχει έρθει μια ξαφνική επιθυμία τώρα,να συνεχίσω για proficiency και ψήνομαι άγρια να το κάνω.Απλά έχω τις πανελλήνιες του χρόνου(οι οποίες αν συνεχίσω τελικά Proficiency θα συμπέσουν με τις εξετάσεις στα αγγλικά μάλλον....) και έχω και το φροντιστήριο που πάω για τα μαθήματα.Για ώρες και μέρες ξέρω και αν τελικά αποφασίσω να συνεχίσω,θα μπορώ κατά 90%.Απλά θέλω την γνώμη σας αν με παίρνει να συνεχίσω τώρα ή αν θα τα βρω μπαστούνια στη πορεία.Πιο πολύ θέλω την γνώμη όσων έχουν δώσει για Proficiency και ειδικά αν υπάρχει κανένας στην θέση μου,ακόμη καλύτερα αν μπορεί να βοηθήσει.

 

Edit:Sorry έκανα πατάτα μεγάλη...:o ας το μετακινήσει κάποιος στο Μπλα Μπλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν (λέω εάν) χρειαστεί να δώσεις κάτι για δεύτερη φορά, προτιμάς να είναι το Proficiency ή οι πανελλήνιες?

 

Και για να στο θέσω αλλιώς:

 

Αξίζει να θυσιάσεις άλλο ένα χρόνο από τη ζωή σου για να δώσεις πανελλήνιες, επειδή στέρησες χρόνο από το διάβασμα για να περάσεις το Proficiency?

 

Σκέψου το και πες μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω λεω ασε το Proficiency για μετα. Εγω τουλαχιστον που εδωσα 2α Λυκειου,ενω διαβαζα αγγλικα,ψιλοπαρατησα το σχολειο οποτε και πατωσα στην συνεχεια:) Οποτε δωστα ολα για πανελλαδικες,να περασεις εκει που θες και μετα χαλαρος δινεις και το Proficiency..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασε το proficiency και τις πανελληνιες!

ΒΥΣΜΑ εχεις?:-ppp

Σοβαρα τωρα,αν προτιθεσαι να πληρωσεις 4 χρονια ενοικιο σε επαρχια λογω σχολης,αλλα γκαφρα για φροντιστηρια μεχρι να περασεις,αλλα γκαφρα σε σπουδες αγγλικων για proficiency,αλλα για ecdl και να καταληξεις πωλητης στη στουρναρη για 660 ευρω σκεψου το καλυτερα.

Αν τωρα εχεις βλεψεις για μοριοδοτηση για δημοσιο πρεπει να σου πει καποιος καλυτερα πως γινονται οι περισσοτερες "χιλιαδες"προσληψεις που κατα καιρους ανακοινωνονται.

Στα του παροντος,δωσε προτεραιοτητα στο πανεπιστημιο(αν και τσαμπα θα κοπιασεις αφου σε λιγα χρονια με τα ιδια λεφτα που δινεις τωρα και θα δινεις για ενοικια θα πηγαινεις ιδιωτικο στην Αθηνα),ζησε τις ωραιες εμπειριες εκει προτιστως και οσο για proficiency με 1 χρονο εντατικα για ενηλικους στα 800 ευρω το χτυπας ανετα!

Εμποριο η παιδεια φιλε καθαρα,δυστυχως αλλα πραγματα προεχουν για να καταφερεις κατι καλο.

Καλη τυχη,ευχομαι αυτο που θα κανεις να το εχεις επιλεξει βαση σπουδων και να το αγαπας εξαρχης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...