KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Θα παιξει ομως 3η απο Φλεβαρη ή παμε παλι για του χρονου τον Σεπτεμβρη?
tonypapadovic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Λογικά για του χρόνου τον Σεπτέμβρη, γιατί τον Φλεβάρη; Τα 12 επεισόδια του Dexter ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, όπως και πέρυσι. Δεν νομίζω να έχουμε επεισόδια νωρίτερα kaizer, δυστυχώς από τη μία, ευτυχώς από την άλλη αν το σενάριο είναι πάλι τόσο αψεγάδιαστο.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Τοτε θα προτιμουσα να ξεκιναγε Γεναρη...τωρα μου φαινεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεχρι τον Σεπτεμβρη. Αντε να αρχισει ενα Λοστ εστω τα 8 επισοδεια για να παρουμε την δοση μας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Oxi toso kalo to episode 10 alla arxizei kai fenete kathara oti erxete to telos...to thema einai pianou omos?
stranger_77x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 mias kai pame kai gia 3i season, mallon oxi tou Dexter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ore efagan leak ta 2 teleutaia episodes ths season 2 tou Dexter h mou fainetai?
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 i am in shock lol etsi fenete, katebazo to 211, ainte kata tis 2 tha koimitho pali
robas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις τα πήρε και μένα το μάτι και σε private tracker οπότε λιγάκι δύσκολο να είναι fake.
tonypapadovic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 γμτ και μόλις βγάλαμε τους subs του 10 :devil:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Kala pos egine auto?!?Anyways Who cares...lets grab them...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Χε, χε, ωραίο δωράκι αυτό το leak. Ελπίζω μόνο να μην πέσει απότομα η τηλεθέαση των τελευταίων επεισοδίων λόγω του leak και έχουμε άλλα μετά. Δεν ξέρω αν φταίει που τα είδα συνεχόμενα, αλλά το φινάλε (11 και 12) της 2ης season ήταν εξαιρετικό και με κρατούσε σε ένταση σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια !!!! :-) Περισσότερα...προσεχώς.
Members gsarig Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Εσείς οι πιο παλιοί στο θέμα των ξένων σειρών θα ξέρετε να μου πείτε: έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα, με επεισόδια να διαρρέουν τόσο νωρίτερα από το κανονικό; Μου κάνει εντύπωση που στο Dexter συνέβη ήδη 2 φορές μέσα σε μία σαιζόν (και μάλιστα για τα 2 πρώτα και τα 2 τελευταία)...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει σε Prison Break (πρώτη season ήταν; ) κάπου midseason αν θυμάμαι καλά, ενώ είχε γίνει και πάλι στο Dexter πέρσυ στα πρώτα επεισόδια. Έχω την εντύπωση ότι διαρρέουν από dvd που στέλνονται σε reviewers (του καναλιού ?) πριν βγει επίσημα το επεισόδιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 egine kai sta 2-3 prwta episodes ths season 6 tou 24 apo oti 8ymamai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.