vlachaquito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 pame ta teleytaia epeisodia hihihihihihi
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 to epos teleiose, to finale htan antaksio, h diadromh yperoxh. Goustaro pou h sezon eno den htan toso full on se skotomous opos h proth htan poly pio dhmiourgikh, eixe poly pio agonia kai anoikse nea monopatia ston dex. Pisteyo oti htan kalyterh ths proths. Isos kapia pragmata irthan bolika, alla egine to ela na deis sthn poreia. En anamonh ths 3ths sezon. Hdh to katorthoma pantos einai terastio me 2 apisteyta teleies sezon, oti kai na ginei sthn 3th, to dexter exei grapsei istoria. MASTERPIECE
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω πως το φινάλε δείχνει αρκετές ομοιότητες με το περσυνό φινάλε. Και τα δύο μου άρεσαν, αλλα πχ αυτό που έγινε με τη Lila κάπως το περίμενες καθώς ήταν αντίστοιχο αυτού που είχε γίνει με τον αδερφό του στην 1η season. Γενικά ο Dexter τείνει να σκοτώνει τα άτομα που (ανα)γνωρίζουν την σκοτεινή πλευρά του και ας είναι τα μόνο που τον "καταλαβαίνουν" και δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεσκεπάσουν ή να τον βλάψουν. Με τη Lila βέβαια ήταν πολύ πιο εύκολο γιατί του είχε ζαλίσει τα ....ίδια (=αντίδια). Συμφωνώ επίσης, ότι κάποια πράγματα ήρθαν βολικά, (κάποια απο τύχη -πχ αποτυχημένη απόδραση Doakes- και κάποια τα είχαν προετοιμάσει εδώ και κάποια επεισόδια -πχ η ψυχωτική και παράνοικη Lila). Btw κριμα που την σκότωσε τη Lila. Ωραίο το χιούμορ στη σκηνή που σκέφτεται ο Dex τις αντιδράσεις της αδερφής του όταν θα της πει ποιος είναι. (Μου θύμισε μια αντίστοιχη σκηνή από πολύ πρόσφατο επεισόδιο Family Guy (!!!) με Peter και Meg) Μάλλον ήρθε η ώρα να κοιτάξω και για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά...
greekboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ida to 10,katapliktiko!!ante na doume ti lene kai ta 2 telftea
Carthago Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια μολις ξεκινησα να βλεπω την 1η σεζον. Φοβερη η σειρα λεμε. Μπας και κατεχει κανεις να μου πει αν υπαρχουν γκρικ σαμπς γιατι καποιοι φιλοι μου θελουν να το ξεκινησουν αλλα δεν ξερουν γρι απο αγγλικα? Κοιταξα σε γκρικσαμπς.κομ και απσαμπς.τζιαρ αλλα τπτ
greekboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 greektvsubs.gr iparxoun gia ola ta episodeia
Carthago Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 greektvsubs.gr iparxoun gia ola ta episodeia Ευχαριστω μποι. Να σαι καλα
zenso Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ουόου,τώρα είδα για το leak.I should make haste! και χωρίς να έχω δει τα 2 τελευταία πάντως,θεωρώ πως είναι εύκολα η καλύτερη σειρά φέτος -η αγαπημένη μου μαζί με californication- και απο τις καλύτερες γενικά.Η διαφορά είναι πως το Dexter θέλω να συνεχίσει,ενώ το Californication δε θα με πείραζε να τελείωνε. -λίγο off topic - είδα ότι οι σκηνοθέτες του Crank,εκτός από το ότι ετοιμάζουν το Crank 2 (το οποίο συνεχίζει ακριβώς από εκεί που τελείωσε το 1 -oh yes,he's alive- και έχει θέμα τον Statham που του έκλεψαν την καρδιά και την αντικατέστησαν με μπαταρία που πρέπει να φορτίζει κάθε λίγο με ηλεκτροσοκ ) ετοιμάζουν μία ακόμα,το Game. Εκτυλίσσεται στο μέλλον,οπου σε multi-player online games άνθρωποι μπορούν να ελέγχουν άλλους ανθρώπους.Σε ένα απ'αυτά,το Slayers,o ήρωας (Gerard Buttler) προσπαθεί να ξεφύγει από τον έλεγχο ανατρέποντας τον εγκέφαλο του παιχνιδιού,Michael C.Hall. Δε ξέρω ακόμα το αποτέλεσμα,αλλά σίγουρα θα μ'άρεσε να δω τον Hall πρωταγωνιστή σε ταινία,και πόσο μάλλον σε ρόλο κακού. We shall see.
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ego epitelous katebasa mia sezon six feet under kai mias kai mas exoun faei ta strikes leo na to arxiso. Tha perno dosh apo michael c hall apo ekei mexri sezon 3 tou dex. An kai einai se ENTELOS diaforetiko rolo lol
zenso Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι πως έχω παρατηρήσει ομοιότητες μεταξύ dexter και s.f.u,όχι μόνο λόγω του Hall,αλλά και κάποιων σκηνικών,όπως για παράδειγμα το όνειρο του Dexter στην αρχή του 209,αυτό ήταν εντελώς six feet under. Αυτή η μακάβρια,και κάπως ποιητική ατμόσφαιρα (όπως το βλέπω εγώ ) υπάρχει και στις δύο σειρές,και ας έχουμε "φυσικούς" θανάτους στη μία. Α,και άλλα σεξουαλικά γούστα για τον Dexter
lalanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Έτσι και ποστάρει κανένας spoilers μέχρι το Σουκου θα σας φάω ζωντανούς....
john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Παιδες τα εχω τα επεισοδια,λετε να τα δω ουτε διχως αγγλικο υποτιτλο?
Members gsarig Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ αυτό έκανα... βλέπονται άνετα πιστεύω.
tarrasque Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 τα είδα και εγώ, βλέπονται άνετα χωρίς subs. πολύ απολαυστικό το φινάλε αν και προσωπικά λάτρεψα: τη φάτσα του Doakes όταν παρακαλούσε την psycho να του ανοίξει και του λέει 'i'm his soulmate' δηλαδή πόσο γκαντέμης μπορεί να είναι κάποιος!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.