Προς το περιεχόμενο

Πιστέυετε στον Θεό?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση δεν είναι πολύ σαφής....δεν μιλάω αν πιστέυετε στην θρησκεία , σε αυτά που διδαχτήκατε ....

Θέλω γνώμες , εάν πιστέυετε ότι υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμη που να μας βλέπει εκεί ψηλά , κάτι , τέλος πάντων , που να μην μπορούμε εμεις οι άνθρωποι να το συλλάβουμε με το μυαλό μας , παρα μόνο ίσως να το νιώσουμε....

Κάτι το οποίο δεν μας εξουσιάζει , αλλά όσο πιο πολύ προσπαθούμε να το "αγγίξουμε" τόσο πιο δυνατοι και ευτυχισμένοι γινόμαστε....

Ρίχτε τα , με ηρεμία παρακαλώ , με ωριμότητα πειτε την γνώμη σας....:-)

Γιατί είναι πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση....

Δημοσ.
Η ερώτηση δεν είναι πολύ σαφής....δεν μιλάω αν πιστέυετε στην θρησκεία , σε αυτά που διδαχτήκατε ....

Θέλω γνώμες , εάν πιστέυετε ότι υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμη που να μας βλέπει εκεί ψηλά , κάτι , τέλος πάντων , που να μην μπορούμε εμεις οι άνθρωποι να το συλλάβουμε με το μυαλό μας , παρα μόνο ίσως να το νιώσουμε....

Κάτι το οποίο δεν μας εξουσιάζει , αλλά όσο πιο πολύ προσπαθούμε να το "αγγίξουμε" τόσο πιο δυνατοι και ευτυχισμένοι γινόμαστε....

Ρίχτε τα , με ηρεμία παρακαλώ , με ωριμότητα πειτε την γνώμη σας....:-)

Γιατί είναι πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση....

δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=215055

νομίζω πως ήδη έχει συζητηθεί το θέμα

Δημοσ.

Αν υπηρχε θεος δεν θα αφηνε να ανοιχτει παλι το ιδιο thread...over and over again...

Πιστευω ομως στον Lucifer ο οποιος και θα δωσει το παρων κλεινοντας το...

Δημοσ.

απλά , αφού μιλήσαμε για αθεεια , ας μιλήσουμε και για την δυνατότητα ύπαρξης , και που το στηρίζουνε/με , όσοι πιστεύουνε....ας πάρουνε τον λόγο και αυτοι....δεν είναι fair? Όλο για αθεϊα διαβάζω σε αυτό το φόρουμ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...