Προς το περιεχόμενο

Κρυμμένος Flight Simulator στο Google Earth.


Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά, η Google είναι μια εταιρεία όλο εκπλήξεις. Καθώς φαίνεται, η πιο πρόσφατη έκδοση του Google Earth κρύβει κάπου στον κώδικά της μια μηχανή Flight Simulator. Όσοι πιστοί θέλετε να δοκιμάσετε το χαρακτηριστικό [πιθανόν ο λόγος που είναι κρυφό, να είναι επειδή ακόμα δοκιμάζεται], θα πρέπει να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Earth.

 

Μετά την εγκατάσταση, μπείτε για λίγο στο Google Sky [View|Switch to Sky], επιστρέψτε στο Google Earth και πατήστε Ctrl+Alt+A. - Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να εμφανιστεί μπροστά σας το παράθυρο διαλόγου του Flight Simulator, για την επιλογή αεροπλάνου [F16 ή SR22!], αεροδρομίου και υποστήριξης ή όχι joystick. Μάλιστα, για να μην πάτε ξυπόλυτοι στα αγκάθια, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στα controls του Flight Simulator, γιατί ο χειρισμός είναι λίγο δύστροπος.

 

Μετά την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό, θα μπορείτε να το ξανατρέξετε από το Tools|Enter Flight Simulator ή με τον ίδιο συνδυασμό πλήκτρων.

 

Source.png Πηγή: The Inquirer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως προκειται για τα περιφημα Easter eggs που σκοπιμα τοποθετουν οι προγραμματιστες αλλα το παραπανω αποτελει ευχαριστη εκπληξη ομολογουμενως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω δε χρειαζεται switch to sky view, μονο με ctl-alt-A αρκει να ενεργοποιηθει.. Μένει τώρα να δούμε αν καποια στιγμη δωσει η google και περισσοτερο λεπτομερη terrain data..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...