Προς το περιεχόμενο

>----MSN ιός ----<

TRIPIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είδα και το προηγούμενο θέμα με ιο στο μσν.Έμενα ο ιος στέλνει σε ολούς αρχεία(ιους)αλλά δν εέχει καμια παρενέργεια.Ούτε κλείνει το μσν ούτε ανοιγει σελίδες ούτε κανει ρεσταρτ τον ιπολογιστή.Επίσης ένας φίλος μ π τν άνοιξε τ είπε το κασπερφσκι ότι είναι τρογιαν.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι την εχουν παθει πολυ ασε που ειναι βαρβατος ολοκληρο internet cafe κολλησε ιο...εχω ενα προγραμματακι που ειναι καλο αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω μαλλον κανει δουλεια... msn cleaner λεγεται!!!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

χρειάζονται καλά αντιβιοτικά που να είναι και ελαφρά ταυτόχρονα.Σαν το nod αλλά υπαρχουνε και αλλα. Εμένα μου έχει βρει 6 ιούς με το που άνοιξα το pc που ειχαν σχέση με msn

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε απλούστατα να αλλάξετε τον κωδικό σας και ο ιός θα φύγει!!!Εάν δεν φύγει κατεβάστε το MSN Cleaner ή το Malwarebytes' Anti-Malware!!!

Δημοσ.

in my opinion παιδες,το msn ειναι μια τεραστια τρυπα που αφηνει το pc εκτεθειμενο...σαν να σαι στην φυλακη και να ριχνεις το σφουγγαρι! ! !

Δημοσ.
in my opinion παιδες,το msn ειναι μια τεραστια τρυπα που αφηνει το pc εκτεθειμενο...σαν να σαι στην φυλακη και να ριχνεις το σφουγγαρι! ! !

Το σαπούνι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...