Προς το περιεχόμενο

αξιζει να κανω SLI


TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια σκεφτομαι να κνω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων και σκεφτομαι το εξης¨εχω μια καρτα γραφικων 7800 gtx 256 Mb και σκεφτομαι να παρω αλλη μια ιδια για να κανω sli τι λετε αξιζει να δωσω λεφτα? θα δω καλυτερα αποτελεσματα? η να παρω καποια αλλη καρτα γραφικων. Την 7800 gtx την βρισκω στο ebay 100 ευρο περιπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

ennoei prwton oti yparxoun games pou den to uposthrizoun...dld eite exeis 1 karta eite 2 to idio pragma...kai deuteron oti akoma kai an to uposthrizoun den shmainei oti 8a exei diplasies epidoseis epeidh exei 2 kartes...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Vasika ego to mono game pou eida oti ypostirize SLI itan to Lost Planet... Katana posa fps parapano pianeis?Just for the record...

 

Οταν ειχα τις 2 6600GT σε SLi, ειδα περιπου ενα +20-30% σε αυξηση fps.Σπανια δλδ ξεπερνουσα την αποδοση μιας ''μαμα'' 6800GT.Για GTX ουτε λογος!

 

Sli νομιζω υποστηριζει και το Cod II, αν και οπως ειχε πει ο Ailuros, ηταν απλα ενα optimization.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ταπεινή μου άποψη και αφορά τόσο το SLi όσο και το Crossfire:

 

΄Οταν ξεκινάτε να αγοράσετε κάρτα γραφικών και ξέρετε ότι διαθέτετε π.χ. 300? είναι παντελώς παράδοξο να πάρετε δύο κάρτες των 150? (είτε SLi είτε Crossfire) και να μην πάρετε μια και μοναδική κάρτα των 300? εξ' αρχής.

 

Νόημα θα μπορούσε να έχει ένα σύστημα με δύο κάρτες όταν ο χρήστης δεν του φτάνουν οι επιδόσεις μιας high end GPU, το κόστος είναι αδιάφορο και πάει για 2*8800GTX π.χ. και αυτό πάντα εφόσον δεν υπάρχει κάτι γρηγορότερο στην αγορά από μια 8800.

 

Θα μου πείτε τι γίνεται αν έχω αγοράσει μια 8600 και μετά από ένα χρόνο ανακαλύπτω ότι δεν μου φτάνουν πια οι επιδόσεις; Πουλάτε την 8600 και παίρνετε μια σαφώς πιο ικανή κάρτα χωρίς να τινάξετε τον προυπολογισμό σας στον αέρα.

 

Για τον συγκεκριμένο φίλο τώρα που ρωτάει: το μέγιστο που θα δεις σαν άνοδο στις επιδόσεις θα είναι μέχρι και 80-85% σε σχέση με το τι σου δίνει η 7800. Κατά το ελάχιστο σε κάποιες λίγες περιπτώσεις τίποτα και στην πλειψηφία 30-80% ανάλογα την περίπτωση. Κακή επένδυση για τα ?100 που θα δώσεις δεν είναι (για το λόγο ότι με 100 ευρώπουλα δεν θα βρεις και τίποτα στην αγορά που να φτάνει τις επιδόσεις 2*7800), αλλά έχω πάντα μια επιφύλαξη με τις μεταχειρισμένες κάρτες και η διάρκεια ζωής 2*7800 θα είναι πάραυτα περιορισμένη. Αν σε επερχόμενο παιχνίδι η μια σου βγάζει 15fps και με τις δύο βγάλεις 25fps αφόδευσε ο όνος στο αλώνι.

 

Προσωπική μου γνώμη περίμενε μέχρι τον Νοέμβριο που θα έχουν κυκλοφορήσει αμφότερες μεγάλες εταιρίες τις καινούργιες κάρτες τους =/> ? 200 και χτύπα μια από αυτές. Αν μη τι άλλο θα πετύχεις επιδόσεις που θα φτάνουν αυτές στις σημερινές 2900/8800.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...