Προς το περιεχόμενο

Editing a torrent file to add/edit a folder/file


Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Lets say i have a torrent and it has a movie, the sample and the nfo in it.

I want to edit the torrent so it can include a subtitle file.

But the files are in my seedbox, and its going to be slow to recreate the torrent i had for it.

 

Now i wanted to upload something and the folder had the rars inside, but since the tracker allows only unrarred files i had to stop seeding the rarred torrent, move the rars to another folder then create the torrent again.

it would be faster to make a torrent with both rars and the unrared file inside, then get the torrent to my pc and edit the rars out and save it again.

 

Is there a way to add a file in .torrent or doing something like in my example without remaking it?

maketorrent doesnt do that.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Θα θελα να ρωτησω κι εγω αυτο που ρωτησε κι ο προλαλησαντας στην ποιο απλη μορφη. Για οσους δεν καταλαβαν: εχω κανει ενα upload (χρησιμοποιω utorrent) και θελω καθε τοσο να προσθετω καποια αρχεια σ'αυτο. Πως θα το κανω χωρις να διαγραφω το torrent μου και να το ξαναανεβαζω?ε?ε? Σας παρακαλω απαντηστε:shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γίνεται αυτό.

Φαντάσου οι χρήστες που κατεβάζουν ένα πακέτο με π.χ. εικόνες και εσύ συνέχεια προσθέτεις εικόνες και μεγαλώνει το torrent.

Τι θα γίνεται; Θα υποχρεώνονται όλοι να κατεβάζουν το πακέτο όλο και ας μην το θέλουν;

Επίσης αν μπορεί ο uploader να αλλάζει κατά βούληση το torrent μπορεί και να ξεκινάει ένα torrent που να είναι virus free και μετά να προσθέσει ένα μολυσμένο αρχείο ή να μολύνει ένα αρχείο κατά λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα? Τουλαχιστον δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μην διακοψω το seeding? Δηλαδη οι peers να μην αναγκαστουν να αρχισουν το download απο την αρχη?

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να δημιουργησω ενα νεο torrent με ολα τα αρχεια + αυτο που θελω να προσθεσω και οι peers απλως να κατεβασουν το καινουριο torrent. Ετσι υποθετω οτι απλα θα συνεχισουν το download απο εκει που εμεινε. Λες να πιασει?

Καμια αλλη ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν πειράξεις τα υπόλοιπα αρχεία του torrent και την διαρρύθμιση του (δλδ φάκελοι και ονόματα), τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο torrent και να δώσεις αυτό για κατέβασμα.

Οι χρήστες θα πρέπει να διαγράψουν το παλιό torrent και να ορίσουν σαν φάκελο αποθήκευσης του νέου torrent τον ίδιο όπου υπήρχε το προηγούμενο και το πρόγραμμα θα κάνει έλεγχο τον αρχείων μόνο του.

Όσοι το κάνουν ήδη seeding θα πρέπει να σβήσουν το παλιό torrent από την λίστα και να κατεβάσουν το νέο στον ίδιο φάκελο.

Μετά τον έλεγχο θα ξεκινήσουν να κατεβαίνουν τα υπόλοιπα αρχεία μόνα τους.

 

Θα πιάσει σίγουρα, το έχω κάνει πολλές φορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...