Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν γράφει το DL το nero?


pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το Nero-7.5.9.0_ell και πάω να γράψω ένα iso 8,01 GB και όταν πάω να το γράψω λέει να κάνει overburn και πατάω οκ και μετά κάνει ότι έχω βάλει dvd 4.7 Gbκ αι όχι το DL 8.5GB!!Τί γίνεται?Δεν μπορούν να γραφτούν σε 8,5GB ->8.01GB οι εταιρίες πως το κάνουν?Μήπως θέλω ποιο καινούρια έκδοση?

 

Λέει ότι DVD9 8150MB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To DVD-9 χωράει max 8152 MB. Φαίνεται ότι το iso που έχεις ξεπερνά αυτό το όριο. Για να δεις πόσο πραγματικά πιάνει στο dvd, σύρε το μέσα σε ένα άδειo compilation στο Nero και δες τη στήλη Size. Π.χ. ένα αρχείο που στο δίσκο φαίνεται 318 ΜΒ εκεί το δείχνει 325 ΜΒ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει νόημα γιατί τα άγραφα dvd+r dl χωράνε μέχρι 8152 ΜΒ:

To DVD Identifier γράφει για ένα άγραφο που του έβαλα:

Blanc Disc Capacity: [4.173.824 sectors = 8.152 MB = 7,96 GB (8,55 GB)]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτές έχουν τον τρόπο και τα μέσα να χωράνε παραπάνω δεδομένα στα πρεσαριστά dvd. Εσύ όμως μπορείς να κάνεις το εξής: Να δεις αν στο iso υπάρχουν κάποια αρχεία που δεν είναι απαραίτητα και μπορείς να τα αφαιρέσεις για να μειώσεις το μέγεθος. Π.χ. αν είναι παιχνίδι θα μπορούσες να αφαιρέσεις κάποια αρχεία βοήθειας ή αρχεία βίντεο που δεν χρησιμοποιούνται από το παιχνίδι.

Κατάλληλο πρόγραμμα γι' αυτό είναι το UltraISO, MagicISO, PowerISO κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα DL δισκάκια το nero δεν τα γράφει σωστά γιατί δεν μπορείς να ορίσεις layerbrake. Το imgburn για μένα είναι κορυφή και αν το game είναι για xbox 360 ανοιξε το imgburn πηγαινε tools-->settings-->write εκεί κάπου λέει Layer Brake (For DL Media) επέλεξε user specified και βάλε στο κουτάκι 1913760 ή δεν πειράζεις τίποτα αν έχεις κάποιο αρχείο του παιχνιδιού με την μορφή .dvd οπού αυτό θα ανοίξεις για να γράψεις το δισκάκι σου σε ταχύτητα εγγραφής 2.4x και όχι παραπάνω γιατί μπορεί να στο κάψει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...