Byzantinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά, λέω να αγοράσω μια κάρτα WIND ADSM. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να τρέχει στο background και να μετράει τα kb που μεταφέρονται έτσι ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι και να μην υπερβαίνεις το όριο.
rallis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Το netlimiter το κανει αυτό που θες και μάλιστα πολύ αναλυτικα και για downloading και για uploading.Για κάθε μέρα , ώρα , βδομαδα κτλ
furious99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Πάρε καλύτερα στη Wind και ρώτα τους αν ενημερώνουν για αυτό... Γιατί τα προγράμματα μέτρησης δεν είναι απόλυτα ακριβή και μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις αν πας κοντά στο όριο χρέωσης - που πολύ εύκολα θα το φτάσεις μόνο 300mb είναι νομίζω...
titikos46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Οταν την παρεις να μας πεις ΕΜ να δουμε ειναι καλη.
flik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα ήθελα να κάνω μια πιο γενική ερώτηση σχετικά με τέτοιου είδους συνδέσεις. Καταρχάς είχε βγάλει και η vodafone ασύρματες συνδέσεις. Επίσης, με ποιον τρόπο γίνεται η μεταφορά δεδομένων όταν συνδέσεις αυτή την κάρτα στον υπολογιστή. Δηλαδή η κάρτα είναι δέκτης τι είδους κυμάτων; έχει παντού σήμα; Συγγνώμη για το off-topic
kirimis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα ήθελα να κάνω μια πιο γενική ερώτηση σχετικά με τέτοιου είδους συνδέσεις. Καταρχάς είχε βγάλει και η vodafone ασύρματες συνδέσεις. Επίσης, με ποιον τρόπο γίνεται η μεταφορά δεδομένων όταν συνδέσεις αυτή την κάρτα στον υπολογιστή. Δηλαδή η κάρτα είναι δέκτης τι είδους κυμάτων; έχει παντού σήμα; Συγγνώμη για το off-topic Η καρτα ειναι ενα κινητο επι της ουσιας! Απλα δεν εχει οθονες, πληκτρα κλπ κλπ... κανει μονο μια πολυ συγκεκριμενη δουλεια. Η αγορα της καρτας δεν ειναι αναγκαια. Την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις και απο ενα οποιοδηποτε κινητο με συνδεση με το PC (ΒΤ, IR, CABLE)
flik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Η καρτα ειναι ενα κινητο επι της ουσιας! Απλα δεν εχει οθονες, πληκτρα κλπ κλπ... κανει μονο μια πολυ συγκεκριμενη δουλεια. Η αγορα της καρτας δεν ειναι αναγκαια. Την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις και απο ενα οποιοδηποτε κινητο με συνδεση με το PC (ΒΤ, IR, CABLE) Μάλιστα. οπότε όπου πιάνει κινητό έχεις ίντερνετ. Ευχαριστώ.
kage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 οπου πιανεις 3g exeis max taxythtes alliws einai mikres oi taxuthtes
thodoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Η καρτα ειναι ενα κινητο επι της ουσιας! Απλα δεν εχει οθονες, πληκτρα κλπ κλπ... κανει μονο μια πολυ συγκεκριμενη δουλεια. Η αγορα της καρτας δεν ειναι αναγκαια. Την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις και απο ενα οποιοδηποτε κινητο με συνδεση με το PC (ΒΤ, IR, CABLE) Δηλαδη αμα συνδεσω το pc με το κινητο θα εχω internet??? Και ποσο χρεωνει???
furious99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη αμα συνδεσω το pc με το κινητο θα εχω internet??? Και ποσο χρεωνει??? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192910
ferongr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παντως η καρτα συνισταται καθως τα περισοτερα κινητα μπουκωνουν με τις γρηγορες συνδεσεις, ενω μεσω bluetooth περιοριζεσαι στα 768Kbps.
basilis5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 επειδη εχω ασυρματη καρτα τιμ, που ειναι ιδια με αυτο που διαφημιζουν τωρα ναι εχει προγραμμα το οποιο εχει συνολικο μετρητη ανα μηνα σε κβ αλλα γρηγορες ταχυτητες εχεις οπου υπαρχει καλυψη δικτυου 3ης γεννιας πχ σπιτι μου δεν εχει και μπαινω με 48κ το πολυ
thodoras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εγω που θελω ας πουμε να αγορασω εναν αγωνα απο το supersport...για να τον δω απαιτειται τουλαχιστον 512(για να μην κολλαει)...μπορω να εχο μεσω κινητου 512???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.