Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βγαζουν τοσα απο μια ταινια γιατι παιζουν και σε αλλες?Τοσα χρηματα φτανουν και περισσευουν για 10 φυσιοκογικες ζωες.Τι να τα κανεις τα παραπανω.Το θεμα ειναι οτι μονο οι top ρολοι περνουν τρελα ποσα.Δηλαδη για πιο λογο η πεννυ περνει διπλασια απο τον howard?Ο howard ειναι πολυ καλυτερος απο την πεννυ και απο τον λεοναρντ.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις πλακα αν φυγει η πενυ θα χαθει ενα 30% τηλεθεασης...... :-D

Για ευνοητους λογους......καθολου καλλιτεχνικους

Πες το ψεμματα.Και μονο που την γδυνουν στις τελευταιες σεζον φτανει για να ανεβασει την τηλεθεαση.Αν και παχυνε λιγακι αλλα οκ.Απο ηθοποιια παντως ειναι ασχετη τελειως.

Δημοσ.

Πες το ψεμματα.Και μονο που την γδυνουν στις τελευταιες σεζον φτανει για να ανεβασει την τηλεθεαση.Αν και παχυνε λιγακι αλλα οκ.Απο ηθοποιια παντως ειναι ασχετη τελειως.

Εντάξει χωρίς να είμαι υποστηρικτής της. Αλλά μήπως είναι τόσο καλή που σε κάνει να νομίζεις ότι είναι άχρηστη? δηλαδή κρίνεται από αυτό τον ρόλο που παίζει? Δηλαδή τη ρόλος είναι αυτός που θέλει να είσαι και ηθοποιάρα δηλαδή, τη χαζό ξανθιά κάνει.

Να την δούμε σε ένα άλλο χαρακτήρα και μετά να κρίνουμε.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν έδιωχναν την Πενυ και έφερναν ένα καινούργιο γυναικείο χαρακτήρα θα ήταν καλύτερα. 

Και όσο αφορά από νέες ωραίες γυναίκες το Χόλιγουντ είναι γεμάτο!!

Δημοσ.

Εντάξει χωρίς να είμαι υποστηρικτής της. Αλλά μήπως είναι τόσο καλή που σε κάνει να νομίζεις ότι είναι άχρηστη? δηλαδή κρίνεται από αυτό τον ρόλο που παίζει? Δηλαδή τη ρόλος είναι αυτός που θέλει να είσαι και ηθοποιάρα δηλαδή, τη χαζό ξανθιά κάνει.

Να την δούμε σε ένα άλλο χαρακτήρα και μετά να κρίνουμε.

Οταν ενας ηθοποιος παιζει καλα το καταλαβαινεις.Την εχω δει και σε ταινιες και εκει δεν επαιζε καλα.Θα προτιμουσα την ξανθια που ειχε παιξει για ενα επεισοδιο στην δευτερη σεζον προς το τελος που μετακομισε απο πανω παρα την πεννυ.

Εγώ πιστεύω ότι αν έδιωχναν την Πενυ και έφερναν ένα καινούργιο γυναικείο χαρακτήρα θα ήταν καλύτερα.

Και όσο αφορά από νέες ωραίες γυναίκες το Χόλιγουντ είναι γεμάτο!!

Δεν παιζει να φυγει μεχρι να τελειωσει η σειρα.

Δημοσ.

Τα χρηματα που περνουν ειναι τρελα και μιλαμε για γυρισματα λιγων ωρων και βγαζουν σε καθε επεισοδιο(δηλαδη σε λιγες ωρες) οτι βγαζει καποιος που δουλευει 8ωρα καθημερινα με κοπο και ιδρωτα σε ολη του τη ζωη(και παλι αν τα βγαλει).Δεν τα αξιζουν σε καμια περιπτωση.Ειδικα η cucco που δεν ειναι καν ηθοποιος και 10000 αν τη δινανε παλι πολλα θα ηταν.Μονο ο sheldon/howard αξιζουν σαν ηθοποιοι που και παλι μεχρι 50000 θα ηταν οκ για καθε επεισοδιο.

Το πολλα και το λιγα και το δεν τα αξιζουν ειναι σχετικο. Για να τους τα δινουν σημαινει οτι τα αξιζουν. Μην κατσουμε τωρα να αναλυσουμε αμα αξιζουν τα λεφτα που παιρνουν οι ηθοποιοι, τραγουδιστες, ποδοσφαιριστες κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το πολλα και το λιγα και το δεν τα αξιζουν ειναι σχετικο. Για να τους τα δινουν σημαινει οτι τα αξιζουν. Μην κατσουμε τωρα να αναλυσουμε αμα αξιζουν τα λεφτα που παιρνουν οι ηθοποιοι, τραγουδιστες, ποδοσφαιριστες κλπ κλπ.

Μιλαμε για δουλεια λιγων ωρων ετσι.Δεν το αναλυουμε απλα λεμε οτι ειναι υπερβολικα.Δηλαδη εκεινος που δουλευει για 1 ευρω τη μερα αυτο αξιζει?Απλα τους εκατσε η καλη οπως πολλους αλλους και το εκμεταλευονται.

Δημοσ.

Μιλαμε για δουλεια λιγων ωρων ετσι.Δεν το αναλυουμε απλα λεμε οτι ειναι υπερβολικα.Δηλαδη εκεινος που δουλευει για 1 ευρω τη μερα αυτο αξιζει?Απλα τους εκατσε η καλη οπως πολλους αλλους και το εκμεταλευονται.

Kαταλαβαινω τι λες φιλε μου, απλα ετσι λειτουργει η showbiz.

Δημοσ.

Όντως οι πρώτες ήταν οι καλύτερες sessons άλλα το καλύτερο επεισόδιο για μένα είναι το s6e8.

Απο τα κορυφαια επεισοδια.Sci-fi το καναν.Ολες οι σεζον εχουν κορυφαια επεισοδια απλα στις 3 πρωτες το 80% των επεισοδιων ειναι κορυφαια.Στις υπολοιπες 4 περιοριζονται σε 4-5 σε καθε σεζον

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα την 7η σεζόν. Η άποψή μου:

Αν και γενικά τα επεισόδια κατά μέσο όρο θα τα θεωρούσα average για την σειρά αυτή (συμπεριλαμβάνω και τις πρώτες σεζόν), τα πρώτα σχετικά επεισόδια της 7ης σεζόν ήταν ολίγον τι αίσχος, ενώ όσο πλησίαζαν προς το τέλος, γίνονταν όλο και καλύτερα.

Το μοναδικό μου παράπονο είναι η τραγική αλλαγή του Σέλντον. Σαν να μην είναι πια πωρωμένος επιστήμονας, αλλά απλά ένας ηλίθιος πολίτης.

Αυτό που λατρεύω σε όλη τη σειρά και το λάτρεψα και σε αυτήν τη σεζόν ήταν η φωνή του Γουόλοβιτς όταν φωνάζει στη μητέρα του: αρχικά σιγά και ήρεμα ενώ στο τέλος βγάζει μια κραυγή. :P

Όσον αφορά τον Λέοναρντ και την Πένυ, ισχύουν τα κλασικά με τις προηγούμενες σεζόν.

Η Μπέρναντετ και η Έιμυ έχουν γίνει αντίστοιχα η σκιά του Χάουαρντ και του Σέλντον ρίχνοντας το επίπεδο της σειράς.

Ωραία προσθήκη η Έμιλυ, αν και δεν νομίζω να πολυταιριάζει με τον Ραζ.

Ο Ραζ και ο Στιούαρτ έχουν γίνει το κλασικό μονότονο, αλλά συνάμα ωραίο μέρος της σειράς. Πολύ μαυρίλα ρε παιδιά αυτός ο Στιούαρτ....

Κατά τ' άλλα ήταν ακόμα μία σεζόν από την αγαπημένη μου σειρά που με μεγαλώνει 7 χρόνια τώρα, συνεπώς δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ήταν χάλια, απλά ήταν μέτρια - ούτε η καλύτερη, αλλά ούτε και η χειρότερη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...