CarbonFibre Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Στο τρίτο επεισόδιο μου φαίνεται σαν οι χαρακτήρες να έχουν χάσει εντελώς την ψυχή τους.Εντελώς άχρωμοι. It breaks my heart!
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μα καλά βλέπετε ακόμη ΤΒΒΤ; Τι να βλέπουμε Σουλεϊμάν; 1
epp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μετα το τελευταιο επεισοδιο αποφασiσα οτι ειναι καιρος πια να σταματησω να βλεπω big bang theory...enough is enough.- 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ήταν τόσο αδιάφορο, που δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι το είδα... 2
Demon Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ήταν τόσο αδιάφορο, που δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι το είδα... +1 από τα χειρότερα. γενικά μπήκε πολύ αδύναμα ο νέος κύκλος.
deesnider Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τι να βλέπουμε Σουλεϊμάν; ...δε βλέπεις Σουλεϊμάν;;;
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η Πένυ έτσι όπως έχει γλειμένο και πατημένο το μαλλί, σαν νεοσυλλεκτος στην Θήβα είναι 1
deesnider Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εν τω μεταξύ, άμα τελειώσουμε την εμβάθυνση στο ταλέντο τής μουΠενίτσας, ρίχτε ειδοποίηση διότι έχουμε αφήσει πίσω το Steven Segal...
bazinga13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ...δε βλέπεις Σουλεϊμάν;;; Αστον αδερφε αυτος χανει :-D
Mr.Etherium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να προσθέσω την πολύ καλή ερμηνεία στις σελφι που είδαμε στο fap 2 Έχεις κάτι που δεν έχω απο penitsa???? Γιατί εγώ μια ξενέρωτη σελφι που είναι γυμνή και δεν φαίνεται τίποτα και ένα webm που ίσα ίσα φαίνεται το νινι της!
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχεις κάτι που δεν έχω απο penitsa???? Γιατί εγώ μια ξενέρωτη σελφι που είναι γυμνή και δεν φαίνεται τίποτα και ένα webm που ίσα ίσα φαίνεται το νινι της! Διάβασε κάνα 2 σελίδες πίσω, έχει πολύ ψωμί να δώσει το κορίτσι ακόμη
thomasG4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δυνατό το τελευταίο επεισόδιο. Το πιο καλό της σεζόν μέχρι τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα