Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μόνο Σέλντον. Πρόταση γάμου στην ειμι στο τελευταίο επεισόδιο και στην πραγματικότητα http://www.zappit.gr/showbiz/o-sheldon-tou-big-bang-theory-pantreftike-ton-syntrofo-tou/1295262 Τι να κάνεις. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2017 από Heybro
webparts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Πεθαινω για Howard,στην αρχη τον μισουσα αλλα τωρα σχεδον το βλεπω για αυτον ! 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ε οχι και να τον μισεις, το 15 πολυ χλιαρο ηθελα να συνεχισει η φαση με το βιβλιο
webparts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ε οχι και να τον μισεις, το 15 πολυ χλιαρο ηθελα να συνεχισει η φαση με το βιβλιο Μου την εσπαγε πολυ στην αρχη. Στις 23/3/2017 στις 10:23 ΜΜ, Koromaru είπε έλεος... δεν τους έφτανε το spinoff με τον Sheldon. η σειρά δεν έχει να δώσει τίποτα και την τραβάνε απ'τα μαλλιά. Εγω γελαω πολυ παντως ακομα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
Heybro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως έχω τις πρώτες 3 σεζόν κυρίως επεισόδια με 8.4 και πάνω στο κινητό και τα καλύτερα επεισόδια από τις υπόλοιπες. Για να καταλάβετε πόσο έχει πέσει το επίπεδο
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Η σειρά έχει γίνει ελεεινή, ούτε λίγο γυμνό να κρατήσει το ενδιαφέρον
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Η σειρά έχει γίνει ελεεινή, ούτε λίγο γυμνό να κρατήσει το ενδιαφέρον Τι γυμνο,εδω μεχρι και η Πενυ μας εγινε σιγανοπαπαδια. Περιμενω να δω εστω λιγο θηλασμο απο τα μπαλονια της Μπερνι..
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Πλεον το πραμα εχει γινει How i met your mother.. Αστεια σκηνικα,αλλα ασχολουμαστε μονο με σχεσεις και παιδια.. Howie τρελε ανεβα στο διαστημικο σταθμο μπας και δουμε προκοπη με τους εμετους.
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μετά την 3 σεζόν το χάος. Η τέταρτη έβγαλε 5 6 καλά επεισόδια η πέμπτη άλλα τόσα η έκτη 4 5 η έβδομη 1 2 και η ένατη 2 καλά προς τη μέση. Η 8 10 11 δεν βλέπονται μείνετε μακριά. Το καλό είναι ότι οι πρώτες 3 σεζόν βλέπονται ξανά και ξανά άνετα.
Metal_Head Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Heybro είπε Μετά την 3 σεζόν το χάος. Η τέταρτη έβγαλε 5 6 καλά επεισόδια η πέμπτη άλλα τόσα η έκτη 4 5 η έβδομη 1 2 και η ένατη 2 καλά προς τη μέση. Η 8 10 11 δεν βλέπονται μείνετε μακριά. Το καλό είναι ότι οι πρώτες 3 σεζόν βλέπονται ξανά και ξανά άνετα. Ακριβώς όπως τα λες. Στις πρώτες seasons, ψάχνεις για να βρεις κακό επεισόδιο. Από την 4η, 5η και μετά ψάχνεις για να βρεις κάτι που να βλέπεται.
Heybro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Metal_Head είπε Ακριβώς όπως τα λες. Στις πρώτες seasons, ψάχνεις για να βρεις κακό επεισόδιο. Από την 4η, 5η και μετά ψάχνεις για να βρεις κάτι που να βλέπεται. Για να καταλάβουμε πόσο έπεσε η σειρά. Τα έχω μόνιμα στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα