Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και αγορά laptop


pain2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα,

 

Ξεκινώ αυτο το post για να μοιραστώ μαζί σας ένα "θέμα" που έχει προκύψει ύστερα απο την αγορά ενός laptop απο τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. Και λέω απο τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για το λόγο ότι για να αγοράσω το laptop, εφτασα σε σημέιο να μιλήσω με 4 καταστήματα και με τα κεντρικά.. Να ξεκινήσω λοιπόν με το laptop και το μοντέλο.

Acer Aspire 7520G-502G32

Το laptop αυτό το πρωτοείδα στο Media Markt του Φαλήρου στα 979? με αρκετές διαφορές. Το βρήκα με 160gb σκληρό, με κάρτα γραφικών onboard και χωρίς bluetooth. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα οτι θα το πάρω απο τα Media Markt, μέχρι που το βρήκα στο πλαίσιο με 80 ? παραπάνω και καλύτερο μηχανικά, οπότε λέω "έφυγε"! Πάω εχθές στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ του Πειραιά, το ζητάω και μου λέει οτι δεν υπάρχουν κομμάτια, και μου λέει οτι θα επικοινωνήσει με άλλα καταστήματα να δεί αν υπάρχει διαθέσιμο. Μου λέει οτι το μόνο κατάστημα που φαίνεται οτι το έχει είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και απο εκεί δεν γίνεται να σταλθεί σε εκείνους. Τελοσπάντων του άφησα τηλέφωνο και λέω, οκ, θα με πάρει.

Περνάνε 5 ώρες απο την ώρα που που πήγα στον Πειραιά και έχς φρικάρει γιατί ειναι απο τα τελεύταια κομμάτια.. Παίρνω στα κεντρικά, μιλάω με μια κοπέλα και της εξηγώ την κατάσταση και μου λέει οτι ο πωλητής όντως δεν έχει δικαίωμα να το φέρει απο την Κρήτη, αλλά εκείνη μπορεί. Ολε λεω, ξεκινα οτι ειναι να κάνεις για να το έχω στο σπίτι. Μου λέει οκ, αλλα μου λέει οτι πρέπει να επικοινωνήσω με Πειραια, να σταματησουν απο εκει να ψάχνουν.. Παιρνω στον Πειραια, μου λέει οκ, να μιλήσεις με κεντρικα να δεις τι θα κανεις απο εκει. Μιλάω ξανα με κεντρικα, επιβεβαιωνουμε οτι θα γινει απο κεντρικα και μου λεει οτι θα συννενοηθει εκεινη με την Κρητη και θα με ξαναπαρει.

Αν νομιζετε οτι τελειωσε εκει, κανετε λαθος. Περνανε 2 ώρες και δεν παιρνει τηλεφωνο... Νευριαζω.. Εχει πάει 8 παρα το βράδυ και με παίρνει και τι μου λεει??? Απο την Κρητη δεν έχουν τίποτα, το ένα το έδωσαν και το άλλο κρατείται για καποιον αλλον πελάτη. Ωχ μανα λεω εγω, εκείνη προσπαθει να μου πουλήσει κάτι άλλο, της λέω όχι ευχαριστω και την ρωτάω αν υπαρχει περίπτωση κάποιο καταστημα της Αθήνας να το έχει. Μου λέει οτι 4 καταστήματα έχουν απο ένα αλλα είναι "βιτρίνας", οπότε μου λέει οτι δεν γίνεται τίποτα. Οκ λεω και το κλείνουμε. Όλα αυτα ,εν τω μεταξυ, συμβαίνουν

ενω είμαι με φιλαράκια για καφέ. Μπαίνω στο αμάξι όπως είμαι και πάω σε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ Καλλιθέας. Η ώρα είναι 8,30 το απόγευμα.

Μιλάω με καποιον απο εκει, μου λέει οτι το κατάστημα του Ηρακλείου Κρητης δεν έχει πουλήσει τίποτα και τα έχει διαθέσιμα. Τον ρωτάω αν ειναι σιγουρος και μου λέει ναι. Μου δινει τα τηλέφωνα των 4 καταστηματων που έχουν απο ένα ( στην Αθηνα ), και ας είναι και εκθεσιακό. Στην Καλλιθέα μου λένε οτι και να πάρεις τηλέφωνο δεν θα καταφέρεις κάτι και μου προτείνει να μου φτιάξει το ιδιο σε turbo-x.. Πόσο θα πάει το μαλλι του λέω? 2000? μου λέει, αλλα με καλύτερο επεξεργαστή.. Αποκλείεται του λέω και φεύγω.

Μπαίνω στο αμάξι, παίρνω το κατάστημα Συντάγματος και ο πωλητής τί μου λέει??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Κρατα το του λέω να μή σου φύγει και μιλάω με τα κεντρικά να το φέρουν σπίτι. Εδώ να σας πώ οτι θέλω να το πάρω με δόσεις και η μόνη λυση ειναι με την πιστωτικη του πατερα μου και επειδη δεν γινεται να παμε αποο το καταστημα, θα γινοταν η χρεωση απο τα κεντρικα μεσω τηλεφωνου και ολα καλα.

Μιλαω με κεντρικα με την ιδια κοπελιτσα, της λεω οτι το βρηκα το laptop, μιλαει με το κατάστημα και στις 9 παρα το αγόρασα. Μου λέει οτι θα έρθει απο το σπίτι αλλα μου λέει οτι θα πρέπει πρωτα να πάει απο αποθήκη και μετά σε εσας. Ποτε θα γίνει αυτο λεω? Μου λεει μαλλον δευτέρα πρωι. Το σημαντικο μου λεει ειναι να ειναι ο κατοχος της κάρτας σπιτι να υπογραψει, οκ λεω και το κλεινουμε.

Αυτα εγιναν εχθες... Παμε στο σήμερα. Ερχεται ο πατερας μου, μου λέει αν γίνεται να τους πάρω τηλέφωνο για να μας πουν την ημέρα που θα το φέρουν, για να ξέρει ο άνθρωπος πότε να ειναι στο σπίτι. Οκ λεω και παίρνω τηλέφωνο. Μιλαω με μία αλλη κοπέλα που 1) δεν ξέρει τη δουλεία της, 2) είναι προσβλητικη και μου μιλαει στον ενικο, (20 χρονων γομαρι) και της λέω, μπορεις να μου πεις ημερομηνία παράδοσης, μου λεει οτι πρεπει να μιλήσω με την πρώτη κοπέλα που μίλησα και το έκλεισα (εχθές) . Καλά της λέω, δεν έχετε πρόσβαση να το δείτε? Όχι μου λεει αλλα μάλλον παει για Τρίτη. Της λέω, πρεπει να ξέρω για να ειδοποιήσω τον κάτοχο της κάρτας να βρίσκεται στο χώρο. Σας μεταβιβάζω τα λογια της αυτολεξει: " Πες στον μπαμπα σου να γραψει σε ενα χαρτι οτι σου επιτρεπει να το παρεις και να το υπογραψει και εμεις θα σου το δώσουμε. " Της λέω οτι αν μιλάει για εξουσιοδότηση, πρεπει να παω απο αστυνομια για να την πάρω και μου λέει οτι περνάει και έτσι. Μου λέει για περισσότερες λεπτομέρειες να μιλήσω με την πρώτη κοπέλα. Λέω, μήπως να περάσω απο το κατάστημα? Οχι μου λέει γιατι η χρέωση έχει περάσει απο εμάς.

 

Αυτα έως σήμερα. Θέλω να σας πω 2-3 τελευταία πράγματα για να μου πείτε τη γνώμη σας. 1ον) Δεν θα έπρεπε ολη αυτη τη διαδικασια που έκανα, να την είχε κάνει καποιος απο καποιο καταστημα η απο τα κεντρικά? Δεν οφείλουν να με εξυπηρετήσουν και να ψάξουν μόνοι τους?? Το laptop κάνει 1059? δεν κανει 300... 2ον) Δεν θα έπρεπε να ενημερωθώ για την ημερομηνία παράδοσης για να ξέρω?? 3ον) Δεν θα έπρεπε να μιλήσω με υπεύθυνο πωλητών για τη συμπεριφορά όλων τους?? Να κάνω παράπονα για τον τρόπου που με έκανα να τρέξω και που μου μίλησαν??

 

Περιμένω γνώμες και απόψεις. Επίσης, επειδή πολλά άτομα κοιτάζουν σε αυτό το site, αν υπάρχει καποιος που δει αυτο το post και δουλεύει σε καποιο τμήμα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ας κανει ένα ανωνυμο reply να με συμβουλέψει για το τι να κάνω.

Ευχαριστω για το χρόνο που κάνατε να το διαβάσετε αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με σκοτωσες περιμενε να το διαβασω...lol

 

προφανως θα γινει τετοιο κομφουζιο οταν μπλεκονται πολλοι τετοιοι "υπευθυνοι", τωρα προφανως κανεις δεν ηξερε ή μπορουσε να σου εγγυηθει την ημερομηνια παραδοσης, αν θες να κανεις παραπονα για καποια συμπεριφορα πωλητη, πρεπει να την κανεις μαλλον στον προισταμενο του καταστηματος που εργαζεται ο συγκεκριμενος πωλητης. Επειδη δεν ξερω περαιτερω για την πολιτικη που ακολουθει η καθε επιχειρηση δεν εχω κατι αλλο να σου πω, μπλεχτηκαν τοσα προσωπα σε αυτο το θεμα που ειναι σχεδον φυσιολογικη η καταληξη του. Ελπιζω καποιος που δουλευει στο πλαισιο να απαντησει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα εγω εκανα παραγγελία ενα σκληρο μεσω internet ου εστειλα επιβεβαιωση και μετα 2 μερες και αρκετα τηλεφωνηματα μου ειπαν οτι δεν προκειται να ξα ναφερουν τετοιους σκληρους (ide)

ουτε συγνωμη ουτε τπτ.

Ελω ειναι Ελλαντα, φιλε μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε κουραγιο και καλη δυναμη.

Σημειωτεων ομως οτι χανεις το παιχνιδι οταν χανεις την ψυχραιμια σου για ενα λαθος καθαρο των εκαστοτε υπαλληλων του εκαστοτε μαγαζιου.

Φανταζεσαι να την χανεις σε αυτη τη χωρα που λεει ο dk καθε φορα που βρισκεις κατι λαθος εξαιτιας της αμελειας και ανευθυνοτητας των υπαλληλων?

Μη χαλας την διαθεση σου και την ψυχικη σου υγεια για κανενα πλαισιο

M8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paidia sas euxaristw gia tis sumvoules, egw perissotero anoiksa to post mhpws vrethei mia lush kai fusika gia na prosexete kai eseis me auta pou sumvainoun se auto to kratos pou legetai ellada.. Exei kai sunexeia.. Shmera tha parw na epivevaiwsw thn hmeromhnia paradoshs. Gia na doume...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η θεά τύχη ήθελε να σε προστατεύσει να μην πάρεις ACER. Αυτό που έκανες είναι ύβρης!!

 

Προφανώς αστειεύομαι. Δυστυχώς πολύ σπάνια κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να τρέξεις και να τσακωθείς ο ίδιος. Πλέον έχω αρχίσει να το βλέπω σαν μέρος του shopping therapy...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχως που τετοια νοοτροποια-δημοσιουπαλληλικη- συνηθως δεν διατρεχει την συγκεκριμενη εταιρεια αλλα ξερετε μετα απο ωρες δουλειας η βαριεμαρας παρατηρουνται αναλογα φαινομενα. Καλο ειναι ο καθενας μας- παντα το λεω- να κανει ερευνα αγορας προτου καταληξει σε αποφαση για το προιον που θα αγορασει. Καλο ειναι να παρει τιμες, γνωμες, να το δει απο κοντα και να ασχοληθει μαζι του και να μαθει να διεκδικει τα δικαιωματα του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21century σιγουρα ολοι εχουμε ωρες δουλειας και βαρεμαρας πανω μας. Αυτο ειναι σιγουρο. Σκεψου όμως οτι μίλησα συνολικά με 10 άτομα. Κανένας???? Όλοι βαρεμάρα??? Τα δικαιώματα μου αν είδες και πιο πριν τα διεκδίκησα και με το παραπάνω, και αν δεν το είχα κανει τώρα δεν θα είχα laptop. Απλα ειναι καποια θέματα τα οποία είναι ευαισθητα, όπως "εξυπηρέτηση πελατών". Αυτα πρέπει να αλλάξουν.

 

Τώρα, όσο με το αποτέλεσμα.. Πήρα πριν απο λίγο, μίλησα με την κοπελίτσα που κάναμε την αγορά και το κλείσαμε την Τρίτη να έρθει. (Είναι πολυ αλλα κάνω υπομονη). Όσο για τη χειρόγραφη εξουσιοδότηση, μου λεει οτι η συνάδελφος της είναι λάθοσ και οτι αυτό δεν επιτρέπεται.. Θα της κάνει συστάσεις λεει.. Πάντως το οτι θα έκανε 6 μέρες για να πάει ενα laptop απο Συνταγμα Νεο Φαληρο, δεν το περιμενα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις το βρηκα ξανα το laptop απο hardshop.gr στα 979?... Δεν το πιστεύω.. Έπρεπε να είχα αποφύγει τα μεγάλα μαγαζιά και να πάω σε μικρότερα...

Τσεκάρετέ το εδω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3,7 kg είναι αφόρητος όχι φορητός... μόνο για γραφείο, τραπέζι κλπ...

 

Συν τη μπαταρια.... Τα βαρη που αναφερονται στους φορητους ειναι παντα καθαρα, χωρις μπαταρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει 2 δίσκους και 17άρι μόνιτορ ρε παιδιά... γι αυτό το παραπάνω βάρος.

 

Τελικά pain2006 το πήρες? Άν όχι, ρίξε τους μία ακύρωση και πάρτο απο αλλού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει 2 δίσκους και 17άρι μόνιτορ ρε παιδιά... γι αυτό το παραπάνω βάρος.

 

Τελικά pain2006 το πήρες? Άν όχι, ρίξε τους μία ακύρωση και πάρτο απο αλλού...

 

Tο ξέρω αλλά επειδή έχω δουλέψει σε φορητό Vaio 4.2 kg, όταν χρειαζόταν να το μεταφέρω για τη δουλειά πήρα τελικά ένα φτηνό γιατί δεν παιζόταν με τίποτα το άτιμο...

Μερικοί δεν έχουν δει πιάσει ποτέ τους 17άρι όπως και γω τότε και κοιτάνε μόνο χαρακτηριστικά, γι' αυτό το λέω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, προχωραει κανονικα. Δεν μπορω να το ακυρωσω γιατι εχει γινει χρεωση στην καρτα... Περιμενω ννα ερθει την Τριτη. Οσο για το βαρος, εχει πανω τα κερατά του. Λογικο είναι.. Και ειναι και πολυ καλή τιμή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...