mantsat Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Κατά την αναπαραγωγή .mkv αρχείων μέσω media player classic (δοκίμασα και vlc) ο ήχος που ακούω δεν είναι 5.1 (δηλαδή φωνή από το μεσαίο και ηχητικά εφέ από τα γύρω ηχεία, αλλά στερεοφωνικός... Τα codecs που χρησιμοποιώ είναι τα ffdshow για ήχο.Έχω ρυθμίσει από το control panel τον ήχο στα 5.1... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να παίξει 5.1 ήχο το σύστημα? Νομίζω ότι δε φταίνε τα αρχεία .mkv που έχω κατεβάσει γιατί δοκίμασα >2 διαφορετικά (heroes,bionic woman)... Ευχαριστώ πολύ!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα!Κατά την αναπαραγωγή .mkv αρχείων μέσω media player classic (δοκίμασα και vlc) ο ήχος που ακούω δεν είναι 5.1 (δηλαδή φωνή από το μεσαίο και ηχητικά εφέ από τα γύρω ηχεία, αλλά στερεοφωνικός... Τα codecs που χρησιμοποιώ είναι τα ffdshow για ήχο.Έχω ρυθμίσει από το control panel τον ήχο στα 5.1... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να παίξει 5.1 ήχο το σύστημα? Νομίζω ότι δε φταίνε τα αρχεία .mkv που έχω κατεβάσει γιατί δοκίμασα >2 διαφορετικά (heroes,bionic woman)... Ευχαριστώ πολύ!!! Κάνε έναν κόπο και άνοιξε το βίντεο με VLC. Όταν παίζει, πάτα Control+I για να σου δείξει τις πληροφορίες. Στη δεύτερη καρτέλλα (Advanced Information) θα δεις τα streams: το πρώτο είναι το video αυτό καθ'εαυτό. Το δεύτερο είναι ο ήχος. Δες εκεί που αναγράφει Channels, πόσα κανάλια σου βγάζει. Αν είναι 2, τότε ο ήχος είναι stereo. Αν είναι 5 ή 6 τότε ο ήχος είναι 5.1 και υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα.
nautilus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Εχεις ενεργοποιηση στην καρτα ηχου on board η εσωτερικη το 5.1 κανοντας φyσικα apply -ok?
activex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ac3 filter egatestise kai efoson h tainia einai 6ch tha sou paiksi kanonika. anti gia na to dis apo vlc player kane idiotites apo ton media player classic otan paizi to video. ekei se kapia kartela to leei mazi me ta stixia tou video kai tin piotita tou hxou .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.