Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με ψύξη Core 2 Duo


dumbodumby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση:

 

Πιστεύετε ότι η εργοστασιακή ψύκτρα για τον CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ είναι αρκετή ή θα χρειαστεί ξεχωριστή αγορά άλλης?

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται τί ζητάς. Αν θες μεγάλο overclocking ή όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη λειτουργία σε full load (χωρίς να καταφύγεις σε υδρόψυξη), όχι, δεν είναι αρκετή. Αλλά για τη μεγάλη πλειοψηφία χρηστών είναι υπέρ του δεόντος αρκετή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για παράδειγμα όταν χτυπάει 100% και ζεσταίνεται λίγο περισσότερο η εργοστασιακή θα κάνει σαν ελικόπτερο? Έχει κανείς εμπειρία από αυτές τις εργοστασιακές? Γιατί πχ των Northwood όταν το ζόριζες σου έπαιρνε τα αυτιά... Αυτή?

 

Ευχαριστώ και πάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν κάνουν πολύ θόρυβο, είναι αρκετά καλές, και ψύχουν σχετικά καλά...

αρκετά βελτιωμένες σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούσαν επι εποχής northwood νομίζω...

αν πάλι θέλεις να ασχοληθείς με o/c , ή θέλεις κάτι πολύ αθόρυβο, πας αλλού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω πιστευω οτι ειναι απαραιτητη η after market ψυκτρα αν εισαι αυτο που λεμε power user δηλαδη τρεχεις προγραμματα που γονατιζουν τον επεξεργαστη η ενα folding@home η θες σταθεροτητα σε o/c,απροβληματιστη λειτουργια σε gaming π.χ. μετα απο μια-δυο ωρες παιχνιδιου να μην υπαρχει υποψια ψιλοκολληματος απο cpu και να μη νομιζεις οτι το κουτι σου προσπαθει να πεταξει αφου η εργοστασιακη κανει σαν ελικας ελικοπτερου (οπου ειδικα το βραδυ ειναι πολυ σπαστικο)...και φυσικα με κατι 40+ C που χτυπαμε εδω στην αθηνα συχνα πια το καλοκαιρι και γενικα ψηλες θερμοκρασιες αν τον εχεις ολη μερα ανοιχτο ζοριζεται ασχημα...γνωμη μου ειναι οτι αξιζει καπου ενα 50ευρακι για να εχεις rock solid σταθεροτητα και το κεφαλι σου (με τα αυτια) ησυχα.αν εισαι απλος χρηστης δηλαδη χρησιμοποιεις ελαφρα προγραμματακια κανα office και κανα surfing στο internet και παπαλα η εργοστασιακη κανει μια χαρα τη δουλεια της αλλιως να εισαι σιγουρος οτι δε θα τη βαζανε να τη πουλησουν μαζι με το cpu...παντως εγω απο προσωπικη εμπειρια με το δικο μου pc εχω να πω οτι γενικα προσφερει μεγαλη σταθεροτητα και στη συνεχη λειτουργια και οταν ζοριζεται ο cpu(δεν παιζει καμμια αυξομειωση αποδοσης) στο συστημα και σιγουρα αν αγοραζα pc θα επαιρνα και μια καλη ψυκτρα cpu...τωρα αν εχεις τη διαθεση και σου περισσευουν λεφτα δοκιμασε και κατι σε υδροψυξη να εισαι the best στο θεμα ψυξη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...