vanio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Εχω κατεβασει την τελευταία έκδοση και έχω προβλημα με την είσοδο μου!Εχω connex me router, δεν έχω firewall και μου γράφει οτι υπάρχει πρόβλημα με τον διακομιστήμεσολάβησης ή με το τοίχος, και στον έλεγχο που κάνω βγάζει ενα ερωτηματικό στις βασικές θύρες και κωδικό σφάλματος 80072efd!Έχω ψαξει στο νετ αλλα δεν βρίσκω λύση!Hellllp!!
vanio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχει τον κωδικό σφάλματος που έχω...μου γράφει επίσης οτι δεν είμαι συνδεδεμενη στο .net messenger service οταν κανω έλεγχο!
dimitris2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 στη σελιδα που σου εδωσα πιο πανω πατα αυτο που δειχνω. αυτο δεν ειναι το error code που σου εχει???
vanio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ναι, συγνωμη το βρήκα...αλλά λέει κάπου: Για να αντιμετωπίσετε προβλήματα για τον συγκεκριμένο τύπο σύνδεσης, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνθετες ρυθμίσεις. Στο παράθυρο διαλόγου Σύνθετες επιλογές σύνδεσης, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις για τον συγκεκριμένο τύπο σύνδεσης είναι σωστές. Για να ελέγξετε τη σύνδεσή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και ξανά στο κουμπί OK Δεν ξέρω ποιες πρεπει να είναι οι ρυθμίσεις γιατι είναι όλα κενά εκεί!Εκτός απο το πεδίο που γράφει 1080.
dimitris2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 χμμ ουτε εγω θα σου απαντησω σωστα για τις ρυθμισεις παντως στις δικες μου ολα ειναι κενα εκτος απο το 1080 που εχει και σε σενα. λοιπον εψαξα λιγο στο νετ και βρηκα τα εξης πατας εναρξη-εκτελεση και τρεχεις regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll Αν έχεις windows xp τρέξε και αυτό : regsvr32 Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll αν παλι δεν διορθωθει δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις το msn...
vanio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Αν και τα έκανα εχθές όλα αυτά(τα βρήκα στο ιντερνετ) τα ξαναέκανα και τίποτα!Και εγκατάσταση απο την αρχή έκανα αλλά πάλι τίποτα!Τι να πω...δεν ξέρω!! Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.