Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7 αυτόνομο κατέβασμα


koukkos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 1,5 μήνα είχα διαβάσει αυτό!!!

 

Χωρίς τον έλεγχο αυθεντικότητας των Windows θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν τον Internet Explorer 7 στον υπολογιστή τους όσοι επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν.

 

Ο λόγος που η Microsoft χαλαρώνει τα δικαιώματα προστασίας λογισμικού έχει να κάνει με την επιθυμία της εταιρείας να προσφέρει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες των λειτουργικών συστημάτων της, είτε αυτό είναι τα Windows XP είτε τα Vista. Βέβαια η δήλωση αυτή δεν αποτελεί παρά μόνο την επίσημη εκδοχή της Microsoft.

 

Αρκετοί είναι οι αναλυτές της αγοράς που εκτιμούν πως πέρα από τις καλές προθέσεις της εταιρείας, απώτερος στόχος είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς, "κλέβοντας" φυσικά ποσοστά απο τον άμεσο ανταγωνιστή του IE7, τον Mozilla Firefox! Και ποια είναι αυτά ακριβώς τα ποσοστά που κατέχει ο IE και ο Firefox;

 

Αν και είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς, κατά προσέγγιση το 60% ανήκει σε διάφορες εκδόσεις του Internet Explorer (με την 6η και 7η έκδοση να έχουν την μερίδα του λέοντος), ο Firefox ακολουθεί με 30% περίπου ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι Opera, Safari και Netscape.

 

 

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΕΓΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ iNTERNET EXPLORER 7 ΧΩΡΙΣ TEST ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mαλλον ειδε οτι δεν πολυκατεβαζαν τον ie7 λογο του τεστ αυθεντικοτητας και το εκανε free. Ποιος μου λεει εμενα ομως οτι δεν θα μας τσεκαρει εκ των υστερων σε καποιο update που θα χρειαστει να κανουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...