Thanows Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γεια σας! Ειμαι φοιτητης και μπορω να δουλεψω παρασκευη σαββατο κυριακη οποιος μπορει ας βοηθησει!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τι εγινε ρε παιδια εδω? Δεν ειμαστε η Χρυση Ευκαιρια αγαπητοι αλλα τεχνολογικο φορουμ. Υ.Γ Κατι μου λεει οτι καποιος μας κανει πλακα...
kazak-hool Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 υπαρχει μεγαλη καφετερια στον παπαγο οποιος ενδιαφερεται
limplixos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 υπαρχει μεγαλη καφετερια στον παπαγο οποιος ενδιαφερεται Παπαγου. Δήμος Νέας Σμύρνης, στη Νέα Σμύρνη Δήμος Φαλήρου, στο Φάληρο Δήμος Παπάγου, στον Παπάγο Δήμος Ζωγράφου, στο Ζωγράφο Βέβαια δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου τα 2 τελευταία, αλλά δεν παύουν να είναι ολόσωστα.
poppaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 υπαρχει μεγαλη καφετερια στον παπαγο οποιος ενδιαφερεται εννοεις στην περιοχη ζωγραφου?? σε ποιο υψος στην παπαγου αν λες εκει??και τη δουλεια προσφερει???
panos2171 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Aν γνωριζει καποιος κανενα νετ-καφε στη Θεσσαλονικη που να χρειαζετει ατομο η εχει καποιο κονε ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι.
livewire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τα νετ καφέ άνθησαν την προηγούμενη δεκαετία. Τώρα, όταν περνάω μπροστά από κανένα τέτοιο(που αντιστέκεται ακόμα), μαυρίζει η ψυχή μου. Χαμογελάω πάντως με το αμέρικαν ντρημ του νεόκοπου φοιτητή, να τον πληρώνουν για να κάθεται, ή στην καλύτερη να σερφάρει, τις μέρες και τις ώρες που θέλει αυτός.
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Eγω παλι τις αλυσιδες τις βλεπω γεματες ολη τη διαρκεια της μερας(και νυχτας).
Matias_GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά αν παίζει κ τίποτα για θεσσαλονική ψάχνομαι κ εγώ.. και για νύχτα φυσικά που αναφέραμαι πριν δυο χρόνια(αρχή ποστ). Σε net εχω ψάξει παααρα πλυ κ αυτή τη στιγμή δεν παίζει τίποτα...
eva_patra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι φοιτητρια και αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει πως μπορω να ασχοληθω με την προωθηση καποιου προιοντος. Βλεπω πολλες κοπελες να το κανουν στο δρομο και με ενδιαφερει. Ευχαριστω
Giorgos09 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Απο Αθηνα 21 χρονων φοιτητης για Part-Time
thanocaster Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ζητείται μπαμπάς με αποδοχές μεγαλύτερες από 50 χιλιάρικα το χρόνο να γηροκομίσει όμορφο, έξυπνο και δραστήριο 25αρη. Αισθηματικές σχέσεις απορρίπονται. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
ispanos99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά είμαι φοιτητής στη λάρισα και είμαι 20 χρονών...αν μπορούσατε να κάνετε κάτι οτιδήποτε εκτός καφετέρια η bar...μπορώ όλες τις ημέρες αλλά δουλειά μερικής απασχόλησης...ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα