Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ειμαι φοιτητης και μπορω να δουλεψω παρασκευη σαββατο κυριακη οποιος μπορει ας βοηθησει!

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια εδω? :lol:

Δεν ειμαστε η Χρυση Ευκαιρια αγαπητοι αλλα τεχνολογικο φορουμ.

Υ.Γ Κατι μου λεει οτι καποιος μας κανει πλακα...

Δημοσ.
υπαρχει μεγαλη καφετερια στον παπαγο οποιος ενδιαφερεται

Παπαγου. :P

Δήμος Νέας Σμύρνης, στη Νέα Σμύρνη

Δήμος Φαλήρου, στο Φάληρο

Δήμος Παπάγου, στον Παπάγο

Δήμος Ζωγράφου, στο Ζωγράφο

Βέβαια δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου τα 2 τελευταία, αλλά δεν παύουν να είναι ολόσωστα. :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
υπαρχει μεγαλη καφετερια στον παπαγο οποιος ενδιαφερεται

εννοεις στην περιοχη ζωγραφου?? σε ποιο υψος στην παπαγου αν λες εκει??και τη δουλεια προσφερει???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aν γνωριζει καποιος κανενα νετ-καφε στη Θεσσαλονικη που να χρειαζετει ατομο η εχει καποιο κονε ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι.

:-)

Δημοσ.

Τα νετ καφέ άνθησαν την προηγούμενη δεκαετία. Τώρα, όταν περνάω μπροστά από κανένα τέτοιο(που αντιστέκεται ακόμα), μαυρίζει η ψυχή μου.

Χαμογελάω πάντως με το αμέρικαν ντρημ του νεόκοπου φοιτητή, να τον πληρώνουν για να κάθεται, ή στην καλύτερη να σερφάρει, τις μέρες και τις ώρες που θέλει αυτός.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά αν παίζει κ τίποτα για θεσσαλονική ψάχνομαι κ εγώ..

και για νύχτα φυσικά που αναφέραμαι πριν δυο χρόνια(αρχή ποστ).

Σε net εχω ψάξει παααρα πλυ κ αυτή τη στιγμή δεν παίζει τίποτα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειμαι φοιτητρια και αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει πως μπορω να ασχοληθω με την προωθηση καποιου προιοντος. Βλεπω πολλες κοπελες να το κανουν στο δρομο και με ενδιαφερει. Ευχαριστω

Δημοσ.

Ζητείται μπαμπάς με αποδοχές μεγαλύτερες από 50 χιλιάρικα το χρόνο να γηροκομίσει όμορφο, έξυπνο και δραστήριο 25αρη. Αισθηματικές σχέσεις απορρίπονται. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά είμαι φοιτητής στη λάρισα και είμαι 20 χρονών...αν μπορούσατε να κάνετε κάτι οτιδήποτε εκτός καφετέρια η bar...μπορώ όλες τις ημέρες αλλά δουλειά μερικής απασχόλησης...ευχαριστώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...