Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1779

• ultraex2003

1519

• alldaynews

1028

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

480Cf παίζει να είναι λεφτά για πέταμα ???????????????? αλλά βίτσια είναι αυτά

Καλά και η οποιαδήποτε κάρτα για κάποιους είναι λεφτά για πέταμα. Όπως είπε πριν και ο συμφορουμιτης το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα πολύ σωστά, οπότε περί ορέξεως..
  • Like 1
Δημοσ.

Δεύτερη μερα πλεόν πρόλαβα να τα τρέξω όλα μια γύρα. Gigabyte 1070 Xtreme Gaming, επιλεγμένο το μαμα o/c profile σε πυρήνα και μνήμες, custom curve και stock voltage. 

TimeSpy

post-377367-0-65171000-1478795697_thumb.jpg 

Firestrike

post-377367-0-46978500-1478795704_thumb.jpg

Firestrike Extreme 

post-377367-0-06601700-1478795712_thumb.jpg

Orange Room

post-377367-0-08087000-1478795718_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, κάτι συμβαίνει στο combined. Τώρα να είναι ο επεξεργαστής μου φαίνεται περίεργο, πάει καλά στο physics αλλά όχι στο combined ;

attachicon.giffs3.JPG

stock (1342MHz)

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό το σκορ πρέπει να συγκρίνω παρόμοια setup..

Δημοσ.

φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει

δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα 

20161112_130712_zpsc7rgszvp.jpg

4800000_zpsilnbjgae.png

valley480_zpsjosotcmz.png

heaven480_zpsv8r08omx.png

• Like 6
Δημοσ.

φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει

δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα

Καλορίζικη η κάρτα και καλά games...οι strix απλά δεν παίζονται στην καινούργια σειρά (και σε amd και σε nvidia).

• Like 1
Δημοσ.

20161112_130712_zpsc7rgszvp.jpg

4800000_zpsilnbjgae.png

valley480_zpsjosotcmz.png

heaven480_zpsv8r08omx.png

Καλορίζικη και καλά games

Η καλύτερη κάρτα που είχα ποτέ, από θέμα ποιότητας/υλοποιησης,και έχουν περάσει πολλές από τα χέρια μου. Σε ψύξη επίσης είναι top.

Δώσε πράμα σε oc, οι δικές μου πάνε 1400+

ΥΓ. Να πω βέβαια και ένα κακό, μην λέμε μόνο τα καλά. Αν και αυτό τυχαίνει σε πολλές κάρτες είναι μεγάλη τους απροσεξία. Επειδή στην μια από τις δύο έβλεπα τσιμπημενες θερμοκρασίες, όχι ανησυχητικες, αλλά βλέποντας πως δουλεύει η άλλη μιας που έχω δύο, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτή που έχω σαν δεύτερη αντί να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία, είχε 5-8 βαθμούς πιο πάνω από την πρώτη σε load. Δλδ πχ 1η-65,2η-73.Τελικα την άνοιξα και είδα ότι η πάστα έφτανε να βάλουν σε καμιά 20ρια srix, όχι σε μια. Την καθάρισα, έβαλα Arctic silver 5,οσο έπρεπε και έπεσε 10 βαθμούς. Τώρα δουλεύει όπως πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480 εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση ή ο i7 πουσαρει καλυτερα απο τον i5 του φιλου

Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα:

FPS:47.1

Score:1969

Min:21.1

Max:89.5

Δημοσ.

Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480;

Το ungine γενικώς είναι nvidia friendly, οπότε δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών. Όποια amd να βάλεις δεν θα δεις μεγάλα σκορ. Κανονική διαφορά θα δεις σε firestrike κλπ.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480 εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση ή ο i7 πουσαρει καλυτερα απο τον i5 του φιλου

σε σχέση με τα runs που τρέχτηκαν σε προηγούμενες σελίδες έχω άλλες ρυθμίσεις, εγώ έχω βάλει τα πάντα τέρμα πάντως 

ναι η υλοποίηση καλή είναι, αλλά τώρα διαπίστωσα κάτι παίζοντας που με χαλάει και πρέπει να λύσω αυτό πριν κάνω κάτι άλλο

σε hdmi αν κάνω scaling για να ταιριάζει ακριβώς η εικόνα στη τηλεόραση, έχω τρομερό lag/ghosting/stuttering όπως θέλετε πείτε το που κάνει το παίξιμο ανυπόφορο 

αν δεν επιλέξω αυτή την επιλογή δεν υπάρχει θέμα, αλλά η εικόνα χύνεται έξω από την οθόνη

ωραία βλακεία βρήκα να ασχοληθώ στο απόγευμά μου 

εδιτ

το scaling μου κάνει lock ta fps στα 30 για αυτό μου βγήκαν τα μάτια.. 

εδιτ 2

βρήκα λύση και ΙΤ στον εαυτό μου κάνω αμαλαχειναπούμε :P 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...