glazos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Θα τον στρίμωξω και θα πάω επίσκεψη μαζί με την κυρία xfx για "τεχνικό έλεγχο" 4
mcrae13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 480Cf παίζει να είναι λεφτά για πέταμα ???????????????? αλλά βίτσια είναι αυτάΚαλά και η οποιαδήποτε κάρτα για κάποιους είναι λεφτά για πέταμα. Όπως είπε πριν και ο συμφορουμιτης το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα πολύ σωστά, οπότε περί ορέξεως.. 1
denis_kos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δεύτερη μερα πλεόν πρόλαβα να τα τρέξω όλα μια γύρα. Gigabyte 1070 Xtreme Gaming, επιλεγμένο το μαμα o/c profile σε πυρήνα και μνήμες, custom curve και stock voltage. TimeSpy Firestrike Firestrike Extreme Orange Room 5
NT1G Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 http://www.3dmark.com/compare/fs/10471697/fs/10730264# Σκέψεις??? θενκ γιου! Ναι, κάτι συμβαίνει στο combined. Τώρα να είναι ο επεξεργαστής μου φαίνεται περίεργο, πάει καλά στο physics αλλά όχι στο combined ; stock (1342MHz) 2
BabisTs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ένα run 3DMark 11 perfomance stock cpu & gpu 3
glazos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ναι, κάτι συμβαίνει στο combined. Τώρα να είναι ο επεξεργαστής μου φαίνεται περίεργο, πάει καλά στο physics αλλά όχι στο combined ; fs3.JPG stock (1342MHz) Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό το σκορ πρέπει να συγκρίνω παρόμοια setup..
ultraex2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 οποιος ασχολητε ακομα βγηκε update !!! http://www.guru3d.com/files-details/futuremark-vrmark-download.html 5
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα 6
BabisTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα Καλορίζικη η κάρτα και καλά games...οι strix απλά δεν παίζονται στην καινούργια σειρά (και σε amd και σε nvidia). 1
mcrae13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα Καλορίζικη και καλά games Η καλύτερη κάρτα που είχα ποτέ, από θέμα ποιότητας/υλοποιησης,και έχουν περάσει πολλές από τα χέρια μου. Σε ψύξη επίσης είναι top. Δώσε πράμα σε oc, οι δικές μου πάνε 1400+ ΥΓ. Να πω βέβαια και ένα κακό, μην λέμε μόνο τα καλά. Αν και αυτό τυχαίνει σε πολλές κάρτες είναι μεγάλη τους απροσεξία. Επειδή στην μια από τις δύο έβλεπα τσιμπημενες θερμοκρασίες, όχι ανησυχητικες, αλλά βλέποντας πως δουλεύει η άλλη μιας που έχω δύο, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτή που έχω σαν δεύτερη αντί να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία, είχε 5-8 βαθμούς πιο πάνω από την πρώτη σε load. Δλδ πχ 1η-65,2η-73.Τελικα την άνοιξα και είδα ότι η πάστα έφτανε να βάλουν σε καμιά 20ρια srix, όχι σε μια. Την καθάρισα, έβαλα Arctic silver 5,οσο έπρεπε και έπεσε 10 βαθμούς. Τώρα δουλεύει όπως πρέπει. 1
Inler Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480 εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση ή ο i7 πουσαρει καλυτερα απο τον i5 του φιλου Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα: FPS:47.1 Score:1969 Min:21.1 Max:89.5
mcrae13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480; Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα: FPS:47.1 Score:1969 Min:21.1 Max:89.5 Το ungine γενικώς είναι nvidia friendly, οπότε δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών. Όποια amd να βάλεις δεν θα δεις μεγάλα σκορ. Κανονική διαφορά θα δεις σε firestrike κλπ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480 εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση ή ο i7 πουσαρει καλυτερα απο τον i5 του φιλου Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα: FPS:47.1 Score:1969 Min:21.1 Max:89.5 σε σχέση με τα runs που τρέχτηκαν σε προηγούμενες σελίδες έχω άλλες ρυθμίσεις, εγώ έχω βάλει τα πάντα τέρμα πάντως ναι η υλοποίηση καλή είναι, αλλά τώρα διαπίστωσα κάτι παίζοντας που με χαλάει και πρέπει να λύσω αυτό πριν κάνω κάτι άλλο σε hdmi αν κάνω scaling για να ταιριάζει ακριβώς η εικόνα στη τηλεόραση, έχω τρομερό lag/ghosting/stuttering όπως θέλετε πείτε το που κάνει το παίξιμο ανυπόφορο αν δεν επιλέξω αυτή την επιλογή δεν υπάρχει θέμα, αλλά η εικόνα χύνεται έξω από την οθόνη ωραία βλακεία βρήκα να ασχοληθώ στο απόγευμά μου εδιτ το scaling μου κάνει lock ta fps στα 30 για αυτό μου βγήκαν τα μάτια.. εδιτ 2 βρήκα λύση και ΙΤ στον εαυτό μου κάνω αμαλαχειναπούμε Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από logistoulis
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αχχχχχχχχχχχ γριούλα τι τραβάς και σύ Καλορίζικη και καλά κλόκια !!Τι Asic έχει το καρτόνι??
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 με πιάνεις λίγο αδιάβαστο.. τι είναι το asic και πώς μπορώ να σου απαντήσω αυτό που με ρώτησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα