Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

έχετε pms παιδιά...

seriously τώρα, λες και δεν βλέπει το πράσινο εικονίδιο πάνω στο user account ή το ξεχωριστό notification στη κεντρική σελίδα του forum και πρέπει να το αναφέρουμε... :rolleyes:

Welcome to the IP Board!

Δημοσ.

το ειδαμε το πρασινο εικονιδιο κυριε.απλα μια εξτρα ενημερωση.

αμαν πια!!

τσ τσ τσ τσ τσ

:P :P :P

Δημοσ.

Προσωπικά έχω βγάλει τα notifications γιατί μου έσπαγαν τα νεύρα..σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και το ενδεχόμενο να τσεκάρεις το thread χωρίς να συνδεθείς για να δείς αν σου απάντησε κάποιος..Κάτι που το κάνω αρκετά συχνά σε θέμα που περιμένω απάντηση και δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να συνδεθώ.

Δημοσ.

Ορίστε και το δικό μου Version 2.......

Wtf?? ποτε μπηκες στο σπιτι μου ρεεεε και μου εκλεψες γραφειο, λαμπα και οθόνη ???? :lol: :P :P :shock: :confused:

post-74154-0-10196400-1337005940_thumb.jpg

Δημοσ.

post-82095-0-04827500-1337024922_thumb.jpg

έχω την εντύπωση ότι έχεις σε λάθος slot την μια τη ram. για κοίτα λίγο το μανουαλ της μητρικής σου,λογικά πρέπει να τα βάλεις σε ίδιου χρώματος slot αν έχεις 2 πάνω.

Δημοσ.

Πω πω ρε φίλε να σαι καλά !!!! Δεν το είχα προσέξει καθόλου...Τι βλακεία έκανα....

Καλα οκ ... δεν ήρθε και η συντέλεια του κοσμου... :lol: :P

Αααα να ξερεις ειδοποιησα ήδη την αστυνομια και έρχετε να παρει τα πραγματα μου πίσω...

μολις συνηδητοποιησα οτι μου πήρες μεχρι και την τιμονιέρα... σαν δεν ντρέπεσαι!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...