Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γουστάρω καρέκλα!!!! χαχαχα :lol: και η γιαγιά μου εχει τέτοια λες να της παρω και καμία τιμονιέρα να γουσταρει τρελά? :lol:
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για να χεις τέτοια καρέκλα φαντάζομαι θα αράζεις με τις ώρες... επίσης η τιμονιέρα δεν είναι μόνιμα εκεί έτσι;
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για να χεις τέτοια καρέκλα φαντάζομαι θα αράζεις με τις ώρες...επίσης η τιμονιέρα δεν είναι μόνιμα εκεί έτσι; Αμα αράζει με της ώρες θα εχει πρόβλημα ομως καθώς δεν είναι ορθοπεδική.
panos2171 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Υπαρχουν φορες που καθομαι αρκετες ωρες αλλα ποιο πολυ με βολευει με την τιμονιερα η οποια φυσικα δε μενει μονιμα εκει. Παντως προβληματα δεν εχω σε αντιθεση με τις κανονικες που με ποναει ο αυχενας εδω αραζω και ειμαι μια χαρα
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...και μετά το super duper epic thread ''Our windows desktop screenshots'' που θαυμάσαμε τα πολύ όμορφα wallpapers & docks σας, νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε όλοι σας και το ''πως είναι'' ο πολύτιμος ηλεκτρονικός υπολογιστής σας! Ξεκινάω με το δικό μου: ...εγώ προτίμησα να βάλω μόνο αυτά.Μπορείτε να δημοσιεύσετε και άλλα parts του pc όπως το case ή διάφορες περιεφερειακές συσκευές που χρησιμοποιείτε καθώς και το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε.
pabou13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Nα και το δικο μου desktop γουστάρω καρέκλα!!!! Απ'οτι φενεται ειναι για extreme καταστασεις
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 oxi re pate kala!!! tou patera mou einai gia to mixanaki!!! Μετά από δύο χρόνια...ΝΑΙ ΚΑΛΑ! :Ρ Το ..ας πούμε HQ μου..Παραδεκτείτε το..τόσο κόπο έκανα να το κάνω να φαίνεται ΤΟΣΟ χάλια:Ρ (Βαρβατίλα @ λατζ!:Ρ) K Επειδή το κουλόχαρτο δίνει και παίρνει σε αυτό το thread είπα να το ξεφτιλίσω λίγο ;Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:18 ---------- Ενvoάτε νερό κωλόχαρτο τσιγάρα τασάκι είναι mustπου να δείτε από πάνω τι γίνετε :/ Ναι αμέ, για τα υπογλώσσια....εγώ το όβερκλοκ το έκανα...αυτό θα δουλέψει ή θα έχουμε 2ο Τσερνόμπιλ; :Ρ
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τι χάος είναι αυτό ρε... ;;; Το ντεσκτοπ μου :devil: (κάτσε ρε...1 ώρα προσπάθησα να το κάνω έτσι όπως το είδες..καθαρό αύριο κατά την ίδια ώρα περίπου...τόσο θα μου πάρει να το καθαρίσω:Ρ)
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το logitech cordless rumblepad 2 παίζει πολύ όμως στης φωτό...Αξιόπιστο..κ φθηνό.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μετά από δύο χρόνια...ΝΑΙ ΚΑΛΑ! :Ρ Πωπω της π...ας γίνεται ρε. Μπορείς να μου πεις τι οθόνη έχεις?
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πωπω της π...ας γίνεται ρε.Μπορείς να μου πεις τι οθόνη έχεις? lg 32lc56 μετά από 6 μήνες..μιαααα χαρά είναι..
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το logitech cordless rumblepad 2 παίζει πολύ όμως στης φωτό...Αξιόπιστο..κ φθηνό. πριν πάρω το xbox και εγώ το χρησιμοποιούσα πολύ... τώρα κάθεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα