Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει παιδακια επειδη δεν μπορω να τα δω ολα το καλυτερο για μενα ειναι..................................................................................................................................................................................................................................

..................................

.................

...............

..........

.......

....

...

..

.

του littlelouievegos

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναβαθμιση επιτελους!

Δεν εκανα καμοια τραγικη αλλα ουσιαστικη :D

Πριν...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2589212&postcount=255

Μετα...

sdc10370.jpg

sdc10371z.jpg

sdc10367c.jpg

Δημοσ.

dual17%27s.jpg

(δεν ειναι δικο μου αλλα μου άρεσε και το ποσταρα )

και αύτο το βάζω γιατι βλέπετε πισω απο το κάδο μια σακούλα για τα ανακυκλώσημα !!!!

HPIM1164.jpg

Δημοσ.

Ωραίο θέμα :-)

Το "πριν" (κάνα χρόνο πριν)

http://img411.imageshack.us/img411/4631/dsc00364tud.jpg

και το "μετά", δλδ τώρα... Η ακαταστασία οφείλεται στην εξεταστική (και ας κ***βαράω στο ινσόμνια επί του παρόντος λολ)

http://img79.imageshack.us/img79/3356/dsc00848s.jpg

το ξέρω ότι βγαίνω λίγο οφτοπικ αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για ρύθμιση φωτεινότητας/αντιθεσης στο μόνιτόρ μου, καθώς όπως βλέπετε πρόκειται για tv και όχι μόνιτορ... Με ενδιαφέρει η οικονομία στη κατανάλωση. Ενδεικτικά, σε σχέση με τον Μακ, η οθόνη είναι ιδιαίτερα φωτεινή και αναγκαστικά την δουλεύω σε φωτεινότητα 30% / αντίθεση 5% ή φωτεινότητα 15%/αντίθεση 30% (εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο και όταν δουλεύω τα adobe). Ποιά ρύθμιση εκ των δύο είναι άραγε πιο οικο/-νομική/-λογική? Merci beaucoup :P

Δημοσ.

το ξέρω ότι βγαίνω λίγο οφτοπικ αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για ρύθμιση φωτεινότητας/αντιθεσης στο μόνιτόρ μου, καθώς όπως βλέπετε πρόκειται για tv και όχι μόνιτορ... Με ενδιαφέρει η οικονομία στη κατανάλωση. Ενδεικτικά, σε σχέση με τον Μακ, η οθόνη είναι ιδιαίτερα φωτεινή και αναγκαστικά την δουλεύω σε φωτεινότητα 30% / αντίθεση 5% ή φωτεινότητα 15%/αντίθεση 30% (εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο και όταν δουλεύω τα adobe). Ποιά ρύθμιση εκ των δύο είναι άραγε πιο οικο/-νομική/-λογική? Merci beaucoup :P

Καλα εγω πίστευα οτι καποιος θα το ρώταγε για τα ματια του αλλα για το χρήμα :-( σκρουτζζζζζζζζ

Δημοσ.

Καλα εγω πίστευα οτι καποιος θα το ρώταγε για τα ματια του αλλα για το χρήμα :-( σκρουτζζζζζζζζ

Για κάθε 18 kWh που εξοικονομείς, σώζεις ένα δέντρο...:P

Δημοσ.

Ενταξει ξεσκονησες για να βγαλεις την φωτο ...αλλα το φτερο πρωτη μουρη το αφησες στο κατω ραφι ... :P

Δημοσ.

p6131384.th.jpg

Είπα να ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία μετά το εβδομαδιαίο καθάρισμα και το καινούριο πληκτρολόγιο-δώρο.

Δημοσ.
p6131384.th.jpg

Είπα να ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία μετά το εβδομαδιαίο καθάρισμα και το καινούριο πληκτρολόγιο-δώρο.

Την ιδια κάμερα,το ιδιο τασακι,τα ιδια φιλτράκια το ιδιο καλαμάκι και μαλλον την ιδια καρέκλα η pamela ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...