Leon07 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Οριστε και το δικο μου μπου.......λο χαχαχα :lol::lol:
UpToDate_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Tι θελει να πει το χαρτακι με τον ναπολεων απανου-απανου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 με Forthnet γέρασα μέχρι να ανοίξει η photo από το imageshack.us
nick#18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 με Forthnet γέρασα μέχρι να ανοίξει η photo από το imageshack.us Αναλογος την ωρα το πιανει...
mihachris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Για να μη με πείτε γκαίη, δεν συμμάζεψα το γραφείο: Έχουμε την ιδια οθόνη
Leon07 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Tι θελει να πει το χαρτακι με τον ναπολεων απανου-απανου; χαχαχα!!!!! αμα σου πω οτι ουτε ξερω ποιος ειναι........ :lol:
thanasis00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου... ξέρω ακατάστατο αλλά τι να κάνουμε btw δεν έχω ψηφιακή , ότι κάνει το κινητό μου!
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 την κούπα την καταλαβαίνω, το laptop το καταλαβαίνω, το modem το καταλαβαίνω,Το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά τι ρόλο βαράει. Έχεις μακρύ μαλλί ήήήήήήήήήήήήήήή΄ ψιλή φωνή;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol: Το 90% των φωτογραφιών σε αυτό το thread έχει τουλάχιστον ένα κωλόχαρτο ρε...:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 την κούπα την καταλαβαίνω, το laptop το καταλαβαίνω, το modem το καταλαβαίνω,Το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά τι ρόλο βαράει. Έχεις μακρύ μαλλί ήήήήήήήήήήήήήήή΄ ψιλή φωνή;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol: δες ξανά το username και απόφασισε μόνος σου
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου... ξέρω ακατάστατο αλλά τι να κάνουμε btw δεν έχω ψηφιακή , ότι κάνει το κινητό μου! Ερώτηση: Γιατί οι θήκες τον CDs αριστερά και δεξία του γραφείου, είναι άδειες; Απάντηση: Έχω Internet. =P
FarCry Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ό,τι είπε ο από πάνω. τοτε ειναι λεσβια οχι gay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα