Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα....Βλεπω πολλα ταχτοποιημενα γραφεια και δεν μ'αρεσει...Παρτε μια γευση και απο το δικο μου μετα απο 11 ωρες moddαρισματος.......Τα pc ειναι διασκορπισμενα σε ολομ το δωματιο και εγω τρωω μπιφτεκια....Τι να κανω ...πεινασα.......

t1266092_eikona-001.jpg t1266093_eikona-005.jpg t1266094_eikona-006.jpg

Δημοσ.
Γεια σας και απο μενα....Βλεπω πολλα ταχτοποιημενα γραφεια και δεν μ'αρεσει...Παρτε μια γευση και απο το δικο μου μετα απο 11 ωρες moddαρισματος.......Τα pc ειναι διασκορπισμενα σε ολομ το δωματιο και εγω τρωω μπιφτεκια....Τι να κανω ...πεινασα.......

t1266092_eikona-001.jpg t1266093_eikona-005.jpg t1266094_eikona-006.jpg

Νομιζω πως ειναι λιγο ακαταστατο το δωματιο..! χωρο για να κοιμηθεις εχεις ή κοιμασαι πανω σε καμια μητρικη?:X

Δημοσ.
Νομιζω πως ειναι λιγο ακαταστατο το δωματιο..! χωρο για να κοιμηθεις εχεις ή κοιμασαι πανω σε καμια μητρικη?:X

χαχαχαχ.....Εννοειται οτι μετα απο αυτο το μπαχαλο καθαρισα....Μου πηρε αλλεσ 2 ωρες να συμμαζεψω βεβαια αλλα τι να κανουμε.....

Δημοσ.

Να και το δικό μου γραφειάκι με το κλασσικό κωλόχαρτο να έχει την τιμιτική θέση, και τον holborn πάντα σε ετοιμότητα, γιατί όπως και να το κάνουμε online gaming χωρίς holborn και καφέ δεν πάει...:)

DSC00684.jpg

DSC00685.jpg

DSC00683.jpg

DSC00686.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολυ z-5500 Πευτει εδω ρε παιδια ... εχω και εγω μα δεν ξερω καποιον τροπο να βαλω μακρια το subwoofer διοτι το εχω δυπλα μου και δεν κανει σωστη εκτωνοση.. δηλαδη στο σαλονι ακουγετε τρομερα και εδω τπτ ... :( τι να κανωωωωωω??????

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και το δικο μ γραφειο

DSC00257.jpg

DSC00259-1.jpg?t=1263161258

DSC00261.jpg

DSC00262.jpg

DSC00263.jpg

DSC00267-1.jpg

Επεξ/σία από johnny93
edit: εβαλα πιο ανθρωπινες εικονες γιατι οι αλλες ηταν καπως...
  • Super Moderators
Δημοσ.

είτε μεγάλωσε η μυωπία και ο αστιγματισμός είτε κάτι δεν είναι σωστό στις photos :P

Δημοσ.
είτε μεγάλωσε η μυωπία και ο αστιγματισμός είτε κάτι δεν είναι σωστό στις photos :P

Αφου εγω δεν εχω αυτα τα δυο που αναφερεις αρα ειναι το δευτερο...:P:p:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...