Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλα και παλι αν βαλω τροφοδοτικο απο pc πως θα το ανοιγω χωρις το κυκλωμα απο motherboard?

Σου ειχα ηδη πει οτι θες πατεντα, την οποια σου εξηγησαν τα παιδια λιγο παρακατω. :-)

Ακομα και ενα τετοιο τροφοδοτικο επαρκει, και μαλιστα για παραπανω απο 10 λαμπες. ;)

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο τροφοδοτικο. οκ θα ενωσω το πρασινο με το μαυρο(μαυρο εχει το εχω δει) και μετα κανονικα τις λαμπες σαν να ηταν μεσα στο pc και ολα οκ ετσι? τα καλωδια να τα κραταω ενωμενα μολις ανοιξει? να ξερετε οτι αν δεν ξανααπαντησω εχω πεθανει απο ηλεκτροπληξια...lol

Δημοσ.

Ναι για να μεινει αναμενο ασε τα καλωδιακια πανω. Μη φοβασε μεχρι 12volt βγαζει το τροφοδοτικο δε θα παθεις τιποτα... το πολυ πολυ να ακουσεις κανενα μπαμ, να δεις λιγο καπνο και να μυρισει καμενο γιατι 8α καηκε κανενα ολοκληρομενο απο βραχυκυκλωμα :P

• Moderators
Δημοσ.

Και ενωνεις το πρασινο με οποιοδηποτε μαυρο και τα αφηνεις ενωμενα, και μετα συνδεεις τα Inverter των λαμπων κανονικα σε καποιο 4pin molex βισματακι...

Απλα φροντισε οσο δουλευει ετσι το τροφοδοτικο, να μην το αγγιζεις ουτε απο εξω, στο μεταλλικο του περιβλημα.

Και οντως τα πολλα ampere (και οχι amber) σε ψοφανε και σε παραψοφανε, αλλα πρεπει να τα "αναγκασεις" να περασουν πρωτα απο μεσα σου :P

Δημοσ.

Βασικα και οχι μονο... Εμενα ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος και εχω μια Α επαφη με το θεμα (αν και εκανα λαθος το ampere..) . Να ξερετε οτι τα amperes ειναι που σας σκοτωνουν και οχι τα volt. Εγω προσφατα εκανα παλι μαλακια.. Γεφυρωσα (με το δακτυλο μου!!!) ενα συστηματακι του pc που εχω για να αναβοσβηνει τα ccfl αναλογα με την μουσικη που παιζει και οι μαλακες οι κατασκευαστες την πλακετα την ειχαν ορθανοικτη και μου εκαψε το χερι.. μυρισε ψημενο σας λεω! Και εγω μετα το πηρα πρεφα γιατι αρχισε να ποναει! (εκαψα ετσι και το συστηματακι....)

Δημοσ.
Βασικα και οχι μονο... Εμενα ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος και εχω μια Α επαφη με το θεμα (αν και εκανα λαθος το ampere..) . Να ξερετε οτι τα amperes ειναι που σας σκοτωνουν και οχι τα volt. Εγω προσφατα εκανα παλι μαλακια.. Γεφυρωσα (με το δακτυλο μου!!!) ενα συστηματακι του pc που εχω για να αναβοσβηνει τα ccfl αναλογα με την μουσικη που παιζει και οι μαλακες οι κατασκευαστες την πλακετα την ειχαν ορθανοικτη και μου εκαψε το χερι.. μυρισε ψημενο σας λεω! Και εγω μετα το πηρα πρεφα γιατι αρχισε να ποναει! (εκαψα ετσι και το συστηματακι....)

Mα για να υπαρχουν ampere πρεπει να υπαρχει ταση...(volt)...

Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere

Δημοσ.

Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere

Θεωρητικοί φυσικοί...πιούχ! :Ρ

Δημοσ.

Δεν ανεβαινει αναλογικα αυτο.. Ο νομος του ohm εχει να κανει με αντιστασεις οχι με την αρχικη πηγη. Αλλο το οτι για να να υπαρχει ενταση πρεπει να υπαρχει και ταση αλλο θεμα

Δημοσ.

Αυτο ειναι λαθος......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...