Xpriens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 να και το δικο μου το σήμα του κομμουνισμού και το ρολεξ απο κάτω σωστός :lol:
Skia11 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε και το δικό μου σε στιγμές γαλήνης
nick#18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εχουμε τα ιδια ραφια απο το IKEA (Και το γραφειο το θυμαμαι σα σχεδιο οτι ειναι απο εκει η κανω λαθος?)
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Και μαζί έχουμε ίδιο σουβέρ... το παπάκι @
blacksuede Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 το σήμα του κομμουνισμού και το ρολεξ απο κάτω σωστός :lol: μπα δε νομίζωωωωω να είναι ρολεξιααα! έχει κι ένα ss αριστερά αυτό τι να 'ναι?!
nem52 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το σήμα του κομμουνισμού και το ρολεξ απο κάτω σωστός :lol: Τα στρογγυλα μαυρακια που βλεπω κατω απο την οθονη διακοπτες για τα φωτα ειναι???
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 [ATTACH]34974[/ATTACH] Ορίστε και το δικό μου σε στιγμές γαλήνης Και γω έχω ακριβώς τα ίδια ράφια, το ίδιο διακοσμητικό βαζάκι απο ΙΚΕΑ... και την ίδια οθόνη. Το γραφείο πάντως είναι πολύ όμορφο. Πόσο το πήρες και πότε αν επιτρέπεται γιατί έχω θέμα χώρου σε αυτό που έχω τώρα και το σκέφτομαι. Βασικά κάτσε να ρίξω και μια ματιά στον νέο κατάλογο 2010.
mastor10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το σήμα του κομμουνισμού και το ρολεξ απο κάτω σωστός :lol: οχι και ρολεξ ενα ταπεινο καζιο ειναι μπα δε νομίζωωωωω να είναι ρολεξιααα! έχει κι ένα ss αριστερά αυτό τι να 'ναι?! πηγα να τα κανω για κεραυνους και καλα ηλεκτρισμος αλλα δεν μου βγηκαν καλα... Τα στρογγυλα μαυρακια που βλεπω κατω απο την οθονη διακοπτες για τα φωτα ειναι??? ναι καποτε ειχα πολλα φωτα τωρα εχω μονο 3 Να και μία κοντινή [ATTACH]34978[/ATTACH] οντως ωραιο γραφειο
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 @ lionheart, γύρω στα 100?? δε πολυθυμάμαι κιόλας.
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 To άσπρο βάζω είναι από τα jumbo Έχεις δίκιο φίλε. Το βαζάκι είναι απο τα jumbo. Εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν και αυτά απο IKEA μαζί με το ράφια αλλά η γυναίκα μου (η οποία και τα πήρε ) με διόρθωσε... (Τελικά πολύ IKEA και Jumbo παίζει πλέον σε πολλά σπίτια απο ότι βλέπω και απο φίλους. ) @skia11 κατέβασα τον νέο κατάλογο 2010 και το γραφείο σου (αυτό πρέπει να είναι) κοστίζει 189,00 ευρώ πλέον....
Skia11 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί και τόσα να είχα δώσει... Όντως πολύ ΙΚΕΑ και jumbo (ειδικά άμα έχεις και παιδιά)
nemesiskp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καποιες και απο εμενα.....Το μονο που θελω σε κανα μηνα με την ελευση του νεου υπολογιστη ειναι μια καινουρια-μεγαλυτερη οθονη και ενα συμαζεμα στο χαος των καλωδιων απο πισω........ Ενα update.Οπως ειχα πει:νεος υπολογιστης,νεα οθονη,και συμαζεμα(οσο μπορουσα) των καλωδιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα