skiaxtro7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 οριστε και το δικο μου!χαλια ποιοτητα λογο κινητου
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειναι τα krk rokit 6 generation2.Δεν τα χω βαλει σε σωστο σημειο ωστοσο λογο ελειψης χρονου γιατι πρεπει να κανω πολλες πατεντες στο δωματιο και να τα πεταξω σε ραφι επιτοιχιο!
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 είδα 2-3 σελίδες πίσω. παιδιά εντάξει. τι να σας πώ... τακτοποιήστε λιγο τα γραφεία σας. είναι κρίμα ... δεν ειναι κακό να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, να τα δεί και κανας άνθρωπος τι θα πεί......... οκ αν θέλετε βοήθεια πείτε μου || || || \/
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ξερεις υπαρχουν και κουτια... ρε πλακα πλακα βλεπω πολλους να το κανουν αυτο δεν ειναι λιγο επικινδυνο να ειναι ολα χυμα ετσι?πρεπει να δεις μονωσεις γειωσεις και ολα να ειναι ενταξει..
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από όλα μου άρεσε το μπουκάλι κάτω από το γραφείο
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από όλα μου άρεσε το μπουκάλι κάτω από το γραφείο αυτό γιατι δεν είδες καλά το ΠΟΤΗΡΙ δεξιά απο το μπουκαλι... οκ τώρα τα μάζεψα
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αλήθεια δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται. η δεν ήξερα οτι είναι τόσο τραγικό μέχρι που έβγαλα την φώτο... η....... u know. ξερεις υπαρχουν και κουτια... ρε πλακα πλακα βλεπω πολλους να το κανουν αυτο δεν ειναι λιγο επικινδυνο να ειναι ολα χυμα ετσι?πρεπει να δεις μονωσεις γειωσεις και ολα να ειναι ενταξει.. είχα κουτί και όποτε ήθελα να βγάλω κάτι τρελενόμουν το καλό έτσι είναι οτι ότι θέλω το βάζω/βγάζω/καθαρίζω αμέσως... αν και να σ πώ την αλήθεια δεν θα με χάλαγε να το τακτοποιήσω λίγο επικίνδυνο δεν νομίζω εκτώς και αν μπεί κάποιο έντομο αλλα συνήθως το αφήνω ανοιχτό όταν είμαι σπίτι... το έχω έτσι πάνω απο χρόνο. επίσης μου έχει κερδίσει χώρο γιατι εκεί που είναι ουσιαστικά παλιά ήταν το κενό τώρα θα πάρω και δεύτερο ράφι για το playstation .... :-D
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Θελετε κατι πολυ ακαταστατο ? Για δώσεεεεεεεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα