phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 wag200g βλεπω, ετσι το σκυλι Έτσι έτσι, γιατί το Thomson που δίνει ο ΟΤΕ για Connx-TV δε μας τα λέει καλά Αυτό είναι γραφείο, χωράει u27 eyefinity άνετα!!! Πολύ ωραίο Φάνη. Η καρέκλα πολύ όμορφη επίσης, ψάχνω τελευταία για να αντικαταστήσω την υπάρχουσα που τα φτύνει, δώσε info pls. Thanks Νίκο Η καρέκλα όντως είναι πολύ καλή, μπες εδώ να τη δεις και πήγαινε: Τα προϊόντα μας -> Office -> Καθίσματα -> Σελίδα 2 -> KUMO Βέβαια εγώ την πήρα σαν εκθεσιακό μοντέλο με ~70% έκπτωση στα 90€, γιατί αν δεις στη φωτό, το δέρμα και στα 2 χερούλια είναι ελαφρώς σκισμένο, λογικά από το σπρώξιμο στα γραφεία. Δεν ξέρω αν θα έδινα 300€ για καρέκλα, αλλά επειδή έκατσα σε μερικές εκείνες τις μέρες, με το που έκατσα σε αυτή και είδα και το 70% off την τσίμπησα. Πολύ άνετη. Άσε που το δέρμα στα χερούλια αλλάζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επίσης τα ΕΝΤΟΣ απ' ό,τι βλέπω έχουν συχνά 50% έκπτωση, ρίξε μια ματιά.
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το γραφειο μου στα high του.. με 2500κ,5970 κλπ.. Πλεον εχει μεινει μονο η Dell και ενας απλός πυργάκος
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ^^^E ναι παντού υπάρχει ένας "μύθος" Aγάπη^^^ το δικό σου desk δεν θυμάμαι να χω δει... ή μάλλον έχω δει?... σαν κάτι να θυμάμαι αλλά προ οψιδιανού εποχής αν δεν κάνω λάθος. Για ανανεώσου!
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aγάπη^^^ το δικό σου desk δεν θυμάμαι να χω δει... ή μάλλον έχω δει?... σαν κάτι να θυμάμαι αλλά προ οψιδιανού εποχής αν δεν κάνω λάθος. Για ανανεώσου! Περιμένω τον επιπλοποιό να φτιάξει μία γωνία (3mx2.80m). Αυτή τη στιγμή δε λέει να ανεβάσω ντρέπομαι
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω τον επιπλοποιό να φτιάξει μία γωνία (3mx2.80m). Αυτή τη στιγμή δε λέει να ανεβάσω ντρέπομαι χαχαχα epic * όπως πάντα! *σχόλιο
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει καλή ανάλυση αλλα κλατι φαίνεται Πάλι καλά που κλάτι
AiWaaa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πάλι καλά που κλάτι Αμέσως να μου την πεις Ένα σου λέω. Κόκκινες ραμς
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και το δικό μου (για την ώρα) enterprise βλεπω στην οθονη; Τελικά υπάρχει μια Dell σε κάθε σπίτι μπα στο δικο μου γιοκ! αλλα συντομα μπορει να ερθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα