twiner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εδώ τα καλά wallpapers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο ... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης πολύ καλά Wallpapers κι εδώ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σε Mint δουλευει αψογα το Cairo Dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εναλλακτικά, το Avant Window Manager (awn manager). Προσωπικά το προτιμώ απο το Cairo Dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Thanx! Δοκιμαζω διαλεγω και postαρω αργοτερα μολις βρω λιγο χρονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εδώ τα καλά wallpapers. ευχαριστω μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο ... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ! Μετά από πολλές δοκιμές... κατέληξα σε docky. Πολύ σταθερό και ωραίο με συνεχές updates αν το βάλεις από ppa. Το cairo-dock ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ customisable αλλά μπερδεύτηκα τόσο πολύ.. και ποτέ δεν κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το avant απλά καλούλι. Δοκίμασε docky! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 kde 4.4 φυσικά θα μου πει κανείς , γιατί δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες που επισυνάπτω από το pc μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Βάλτες καλύτερα σε κανα imageshack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Να και το δικο μου τωρινή κατασταση! Λατρευω το Linux γιατι το παραμετροποιείς οπως θές εσυ!!! image off topic! Mου χε βγει σε ενα site και ειχα ψοφήσει στα γελια!!! :-D οπως βλεπετε ήμουν τιγκα στους ιούς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αυτό που λέει ποιο song παίζει τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αυτό που λέει ποιο song παίζει τι είναι? το exaile music player! ειναι plug in νομιζω ή το χει απο μονο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 To μονο σωστο music player που εχει το linux (για όποιον εχει μουσική βιβλιοθήκη πάντα) ειναι το songbird. Oλα τα αλλα είναι για χαβαλέ καθώς ουτε rating έχουν ουτε καν album artist. Aρη στείλε μου το wallpapper ρε με το ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Και το amarok κανει αυτα που λες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις