e-tic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Για να μας σηκωθεί λίγο η τρίχα... Στα πλαίσια εργασίας, μια πρόταση για να αντιμετωπιστεί η αντίσταση των χρηστών (resistance to change) στην υιοθέτηση ΕΛ/ΛΑΚ είναι η χρήση distros με εμφάνιση παρόμοια σε αυτό που οι χρήστες έχουν συνηθίσει: 4
what_if Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 oh fuck ,οκ το windows 10 ui εμενα μ αρεσει αλλα αυτο το wallpaper k αυτα τα icons σε linux διανομη ειναι blasphemy 2
MESILIKAS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σταθερή αξία, απλότητα και ομορφιά, να θυμίζει άλλες εποχές Ubuntu Mate 16.04 με conky Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από MESILIKAS 5
gekamp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πάρα πολύ όμορφο, επειδή τώρα τελευταία έχω ξαναρχίσει το ταξίδι στο Linux μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς το conky καθώς επίσης και ποιος είναι ο player;
MESILIKAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gekamp είπε Πάρα πολύ όμορφο, επειδή τώρα τελευταία έχω ξαναρχίσει το ταξίδι στο Linux μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς το conky καθώς επίσης και ποιος είναι ο player; Δεν έχω πρόβλημα να σου κοινοποιησω το conky το οποίο για να το φτάσω όπως το βλέπεις πριν 5 χρόνια μου έχει φάει ώρες ένα περίδρομο και φυσικά δεν θα ταιριασει στην οθονη σου θα θέλει ολόκληρο ξανα-σεταρισμα επισεις δεν δουλεύει με τα τελευταία πακέτα του conky_all έχει θέμα η γραμματοσειρά πρέπει να περάσεις τα πακέτα από το 14.04! Εδω και η λύση: conky-does-not-work-properly-on-ubuntu-16-04 Αν επιμένεις ακόμα να βουτήξεις στα βαθιά πες μου να σου ανεβάσω τα αρχεία μου στο drive μου Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από MESILIKAS
gekamp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση για βοήθεια και είναι και αυτό που μου αρέσει στο Linux, παρότι σαν κύριο υπολογιστή δουλεύω Mac os. Δε νομίζω πως αυτό που μου χρειάζεται τώρα είναι εργατοώρες για το conky κι επιπλέον η μαγεία και το νόημα είναι να καταλαβαίνεις πως γίνεται κάτι και μετά να το προσαρμόζεις σε σένα. Οπότε όταν φτάσω να φτιάξω ένα conky όπως θα το ήθελα θα προστρέξω στη βοήθειά σου καθώς και των υπολοίπων στο φόρουμ. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από gekamp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ubuntu 17.10 Πως ανεβαινουν ανοιχτες οι εικονες; Wallpaper Icon Theme: Deepin Shell Theme: U8 (solid) GTK Theme: Adwaita Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν τις βαλεις ετσι > [img=http://example.com/mitsos.jpg] βγαινουν σαν "ανοιχτες" εικονες ---edit Επειδη ο rte του φορουμ τον παιζει και πηδαει τα tags, δεν μπορω να σου δειξω πως Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από jim_p
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jim_p είπε Αν τις βαλεις ετσι > [img=http://example.com/mitsos.jpg] Το παραπανω με σκαλωσε κανα μισαωρο! (δεν το καταλαβα, δεν το πετυχα) χαχα Πες οτι πρεπει να τις κανω .jpg (αυτο το θυμηθηκα μονος). Ασε που σιγουρα ξαναρωτησα και σιγουρα με ξαναειπε καποιος για .jpg, και σιγουρα παλι θα ρωτησω, ξεχναω ρε γμ! (και αν οντως ξαναρωτησω επιτρεπω και κραξιμο). Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Οχι, το βασικο εινια να τις βαζεις μεσα σε img tags, δηλαδη να ξεκιναει με >[img] και να τελειωνει σε >[/img] Δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι η εικονα, πχ png, jpg κλπ, αρκει να ειναι εικονα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, jim_p είπε Οχι, το βασικο εινια να τις βαζεις μεσα σε img tags, δηλαδη να ξεκιναει με >[img] και να τελειωνει σε >[/img] Ετσι ναι, εσυ πανω στο πρωτο παραδειγμα δεν εβαλες να τελειωνει σε [/img] και δεν το σκεφτηκα και εγω. 6 λεπτά πριν, jim_p είπε Δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι η εικονα, πχ png, jpg κλπ, αρκει να ειναι εικονα. Οκ ωραιος ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω εβαλα να τελειωνει σε /img και να ξεκιναει κλπ, αλλα ο αναπηρος rte του φορουμ εκανε τις δικες του μετατροπες. Τα ">" στην αρχη καθε γραμμης τα βαζει απο μονος του. Ειχε κουλαθει αρκετα στην προηγουμενη αναβαθμηση του φορουμ πριν κατι χρονια, αλλα τουλαχιστον δινοταν η δυνατοτητα να τον κλεισεις. Με την νεα αναβαθμηση του φορουμ στις αρχες του 2018 απογινε εντελως. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από jim_p
aypnia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ubuntu 17.10 Communitheme με Numix Square icons GNOME extensions: Dash to Panel, Dynamic Panel Transparency Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από aypnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις