jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αυτα ειναι desktops! Τι kde με windows look και gnome με mac look? @paschalis.m: Η μπαρα πανω ειναι wbar? @sivnik: Αυτη η "μπαρα" στο πλαι τι ειναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 απο τα shelves του enlightenment ειναι. Δεν ειναι κατι παραπανω... με modules: clock, calendar, weather, cpu, mem, net, trash... @st2: για να σηκωσεις εικονα μπορεις κατευθειαν απο εδω, πατας για ολοκληρωμενη απαντηση, ή μπορεις να την ανεβασεις σε καποιο σιτε που ειναι για αυτη τη δουλεια πχ imageshack.gr και μετα να βαλεις το λινκ
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το mint fluxbox ειναι καταπληκτικο. προσπαθω να πεισω κανενα να το δοκιμασει αλλα δεν............τεσπα. ναι ειναι wbar (λεπτομερειες εχω γραψει εδω: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/wbar-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82) αυτο αριστερα στο shot του sivnik ειναι widgets του enlightment αν καταλαβα καλα. αν καποιος θελει περαιτςερω λεπτομερειες ευχαριστως να του τις δωσω.
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μολις βρηκες θα το βαλω και εγω το μιντ θα το δοκιμασω wbar πρεπει να βγαλεις το compiz??? gOS gadgets το ξερετε?το εχετε δοκιμασει?
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τιποτα σπουδαιο το gos. το δοκιμασα και δεν λεει και πολλα. ασε που εχω διαβασει οτι εχει πολλα bugs. οχι το wbar δεν απαιτει compiz. αλλωστε με το fluxbox δεν μπορεις να εχεις compiz (στο λεω για να το ξερεις πριν το βαλεις).
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 σε ubuntu 8.10 compiz σε αλλο μηχανημα θελω να την δοκιμασω paschalis.m ξερεις κανενα οδηγο για themes?
mindtrapper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το mint fluxbox ειναι καταπληκτικο. προσπαθω να πεισω κανενα να το δοκιμασει αλλα δεν............τεσπα.ναι ειναι wbar (λεπτομερειες εχω γραψει εδω: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/wbar-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82) αυτο αριστερα στο shot του sivnik ειναι widgets του enlightment αν καταλαβα καλα. αν καποιος θελει περαιτςερω λεπτομερειες ευχαριστως να του τις δωσω. Εμένα με πείθεις πάντως. Το θέμα είναι αν θα αναγνωρίσει την ATI Mobility HD2600. Μέχρι τώρα μόνο το Mandriva την έχει παλέψει. Αν και χλωμό το βλέπω γιατί και το Mint με gnome μπαίνει σε γραφικό περιβάλλον αλλά με artifact. Ίσως αν κάνω install με τα artifact και μετά βάλω driver με Envy να δουλέψει;
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Οταν λες οδηγό εννοείς να φτιάξεις δικό σου theme ή γενικά πως να κάνει customize;(πχ πως να αλλάξεις theme,icons,metacity κτλ)
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 @st2: τι εννοεις οδηγο? δεν καταλαβαινω? πως να βαλεις themes σε fluxbox εννοεις? @mindtrapper: δεν γνωριζω αν θα παιζει. ομως κανε το εξης: βαλε το livecd, βαλε τους drivers μεσω envy αλλα μην κανεις reboot (γιατι θα χαθουν οι αλλαγες). απλα κανε ενα log out/ log in και δες αν παιζει.
mindtrapper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 @mindtrapper: δεν γνωριζω αν θα παιζει. ομως κανε το εξης: βαλε το livecd, βαλε τους drivers μεσω envy αλλα μην κανεις reboot (γιατι θα χαθουν οι αλλαγες). απλα κανε ενα log out/ log in και δες αν παιζει. Α δεν το ήξερα Νόμιζα θέλει οπωσδήποτε reboot. Linux noob εδώ αλλά μιας και είμαι διακοπές με το laptop μόνο το έβαλα σκοπό να το κάνω να παίξει.
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 st2 δες κι αυτό http://fullcirclemagazine.org/issue-16/
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 πως να κανω costumize κυρίως και πως να φτιαξω το δικο μου σε ubuntu 8.10 αναφερομαι mint fluxbox δεν εχω βαλει ακομα θα ερθουν τα ερωτηματικα και σε αυτο -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 08 : 57 : 06----- @gnsX ευχαριστω πολυ
GrandGamer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Να και το δικό μου(όλιγον αρχάριος σε Linux )
mohic4n Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τρια screenshots και απο μενα. Τελευταια εχω αρχισει και παλευω με το customization:-) Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με τα θεματα και με το conky θα του ημουν ευγνωμων. Δεν εχω καταφερει να βαλω καποιο θεμα, σε ολα μου πεταει για την GTK+ engine, οτι δεν ειναι εγκατεστημενη. Το μονο που εχω καταφερει ειναι να βαλω τα borders στα παραθυρα των προγραματων μεσω του emerald. Οσες φορες προσπαθησα να βαλω καποιο θεμα μου πεταει το παραπανω error. Οσο για το conky, αν δειτε και στη 3η φωτο, δεν μου βγαζει τις θερμοκρασιες των σκληρων δισκων, η θερμοκρασια της cpu μαλλον δεν ειναι σωστη (ειναι συνεχεια 40), και τελος εκει που λεει Inbound Connection δεν μου δειχνει τιποτα, ενω οπως βλεπετε στο Outbound Connection δεν εχω προβλημα. "] [/url] "] [/url]
Προτεινόμενες αναρτήσεις