Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@tritonas00

Πολυ καλο, αν σκεφτει κανεις τις ικανοτητες του υπολογιστη που το φιλοξενει.

Για περιηγηση στο ιντερνετ, ο links2 -g της υπογραφης σου, αρκει? Γιατι οποιοσδηποτε ελαφρυς brower εχω δοκιμασει(kazehakase, midori, epiphany κλπ) εχει συνηθως προβλημα με plugins και δεν δουλευει σωστα σε ιστοσελιδες σαν το youtube.

@soturin

Ωραιο το lxde, σε debian ειναι?

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@tritonas00

Για περιηγηση στο ιντερνετ, ο links2 -g της υπογραφης σου, αρκει? Γιατι οποιοσδηποτε ελαφρυς brower εχω δοκιμασει(kazehakase, midori, epiphany κλπ) εχει συνηθως προβλημα με plugins και δεν δουλευει σωστα σε ιστοσελιδες σαν το youtube.

@soturin

ναι, σε debian, είναι που είναι ελαφρύ, είπα να το ξελαφρώσω αρκετά :-D

Δημοσ.
@tritonas00

@soturin

ναι, σε debian, είναι που είναι ελαφρύ, είπα να το ξελαφρώσω αρκετά :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@tritonas00

Ναι πραγματι.Ειναι πολυ ελαφρυ.Ο links2 (-g) ειναι ταχυτατος,δουλευει και χωρις X αλλα μην περιμενεις javascript.Για παλια μηχανηματα με παλιο επεξεργαστη ειναι must.Τον epiphany τον ανοιγω μονο αν μια σελιδα θελει javascript (rapidshare,imageshark...)η αν δεν δειχνει σωστα στον links2.Παντως κατα 80% κανεις την την δουλεια σου και με τον links2.Aρκει να τον συνηθισεις λιγο.

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@tritonas00

Ναι πραγματι.Ειναι πολυ ελαφρυ.Ο links2 (-g) ειναι ταχυτατος,δουλευει και χωρις X αλλα μην περιμενεις javascript.Για παλια μηχανηματα με παλιο επεξεργαστη ειναι must.Τον epiphany τον ανοιγω μονο αν μια σελιδα θελει javascript (rapidshare,imageshark...)η αν δεν δειχνει σωστα στον links2.Παντως κατα 80% κανεις την την δουλεια σου και με τον links2.Aρκει να τον συνηθισεις λιγο.

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Ορίστε κι εγώ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σαν οπαδός της απλότητας που'μαι.

Btw, δεν είναι Ubuntu. Απλά έχω βάλει το φόντο του 8.10 γιατί μ´άρεσε. :P

Screenshot-6.png

Δημοσ.

lol και Καννες σημαινει καλαμια και η Καλαματα απο τα καλαμια πηρε το ονομα της (στην καθαρευουσα ηταν Καλάμαι) αλλα μετα αλλαξε απο την εικονα της Παναγίας της καλομάτας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...