Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οχι τα εβαλα σε αλλο σκληρο :eek::eek::eek:

Kανω upgrade τωρα για 10,04a για να δω..

Βρηκαν τα drivers της ασυρματης κάρτας;

Μην κανεις θα ειναι unstable!Περιμενε final release

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@@ βρηκαν η ποιο μαπα κάρτα δικτύου ειναι να ουμε.

Πέρασα drivers των xp με ndiswrapper αναγκαστικά..

ε πας και παίρνεις ο,τι σου πασαρουνε.Ελα καμια βολτα απο αγιούς να σου δωσω μια εξωτ. καρτα που χω

Δημοσ.

Γινεται

- τα προβληματα με το ασυρματο σας να τα συζητατε στο αναλογο θεμα για τη διανομη ή το ασυρματο?

- να ΜΗΝ κανετε quote μηνυματα που εχουν τα screenshots σε img tags, γιατι παιρνει πιο πολυ ωρα να φορτωσει η σελιδα χωρις λογο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο :D... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ!

Δημοσ.
Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο :D... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ!

Μετά από πολλές δοκιμές... κατέληξα σε docky. Πολύ σταθερό και ωραίο με συνεχές updates αν το βάλεις από ppa.

Το cairo-dock ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ customisable αλλά μπερδεύτηκα τόσο πολύ.. και ποτέ δεν κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το avant απλά καλούλι. Δοκίμασε docky!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...