aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 οχι τα εβαλα σε αλλο σκληρο :eek:Kανω upgrade τωρα για 10,04a για να δω.. Βρηκαν τα drivers της ασυρματης κάρτας; Μην κανεις θα ειναι unstable!Περιμενε final release
Street-Fighter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 @@ βρηκαν η ποιο μαπα κάρτα δικτύου ειναι να ουμε. Πέρασα drivers των xp με ndiswrapper αναγκαστικά..
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 @@ βρηκαν η ποιο μαπα κάρτα δικτύου ειναι να ουμε.Πέρασα drivers των xp με ndiswrapper αναγκαστικά.. ε πας και παίρνεις ο,τι σου πασαρουνε.Ελα καμια βολτα απο αγιούς να σου δωσω μια εξωτ. καρτα που χω
Street-Fighter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 lol δεν μου πασαρε αυτη ηταν που μου ειπε μην την παρω αλλα και εγω εταιροδουλος εκει στην netgear να πουμε... Οποτε θες.
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γινεται - τα προβληματα με το ασυρματο σας να τα συζητατε στο αναλογο θεμα για τη διανομη ή το ασυρματο? - να ΜΗΝ κανετε quote μηνυματα που εχουν τα screenshots σε img tags, γιατι παιρνει πιο πολυ ωρα να φορτωσει η σελιδα χωρις λογο? Ευχαριστω.
Street-Fighter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 wallpapper plz Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο ... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ!
StefxOup Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης πολύ καλά Wallpapers κι εδώ :lol:
StefxOup Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εναλλακτικά, το Avant Window Manager (awn manager). Προσωπικά το προτιμώ απο το Cairo Dock.
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Thanx! Δοκιμαζω διαλεγω και postαρω αργοτερα μολις βρω λιγο χρονο...
Street-Fighter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εδώ τα καλά wallpapers. ευχαριστω μαν
Jastonas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Guyz...θελω μια μικρη βοηθεια πριν ανεβασω δικο μου screenshot απο το mintακι στο laptop που πραγματικα ειναι τελειο ... Θελω κατι σα rocketdock/objectdock εχω βρει ποσα στο γουγλη αλλα το μονο που καταφερα ηταν αν μπερδευτω :S θενξ! Μετά από πολλές δοκιμές... κατέληξα σε docky. Πολύ σταθερό και ωραίο με συνεχές updates αν το βάλεις από ppa. Το cairo-dock ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ customisable αλλά μπερδεύτηκα τόσο πολύ.. και ποτέ δεν κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το avant απλά καλούλι. Δοκίμασε docky!
Προτεινόμενες αναρτήσεις