miza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μου αρέσει αρκετά, ειδικά άμα μπορέσει να με απαλλάξει από τα gnome apps που μου είναι απαραίτητα αυτή τι στιγμή θα ελαφρύνει πολύ το desktop μου. Ίσος το βάλω στο laptop να το δω. Λες να προλάβει να είναι stable στο squeeze stable release;
miza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μου αρέσει αρκετά, ειδικά άμα μπορέσει να με απαλλάξει από τα gnome apps που μου είναι απαραίτητα αυτή τι στιγμή θα ελαφρύνει πολύ το desktop μου. Ίσος το βάλω στο laptop να το δω. Λες να προλάβει να είναι stable στο squeeze stable release;
redLizard Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 χμμμ δεν ξέρω... τι εφαρμογές ψάχνεις btw γιατί σκέφτομαι να αρχίσω να μαθαίνω τις libraries του και ίσως μου δώσεις καμιά ιδέα για project εκμάθησης
redLizard Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 χμμμ δεν ξέρω... τι εφαρμογές ψάχνεις btw γιατί σκέφτομαι να αρχίσω να μαθαίνω τις libraries του και ίσως μου δώσεις καμιά ιδέα για project εκμάθησης
miza Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επειδή το thread είναι για Desktop screenshots και μπορεί να κουράσουμε μερικούς άμα το πλατειάσουμε κι αλο το συγκεκριμένο θέμα, θα συνεχίσω σε pm. Άμα υπάρχει γενικά ενδιαφέρον μπορεί να ανοιχτεί και ένα ξεχωριστό thread.
miza Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επειδή το thread είναι για Desktop screenshots και μπορεί να κουράσουμε μερικούς άμα το πλατειάσουμε κι αλο το συγκεκριμένο θέμα, θα συνεχίσω σε pm. Άμα υπάρχει γενικά ενδιαφέρον μπορεί να ανοιχτεί και ένα ξεχωριστό thread.
Achilleas007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Uploaded with ImageShack.us I Like It καλο είναι
Achilleas007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Uploaded with ImageShack.us I Like It καλο είναι
headbanger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 να το και το δικό μου με μικρά βηματάκια. κάτι δεν μου κολλάει και θα το αλλάξω όμως..
miza Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται σαν να έχεις κρυμμένες τις μπάρες του gnome. Άμα δεν τις χρησιμοποιείς γιατί δεν τις αφαιρείς τελείως και τις έχεις κρυμμένες;
headbanger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται σαν να έχεις κρυμμένες τις μπάρες του gnome. Άμα δεν τις χρησιμοποιείς γιατί δεν τις αφαιρείς τελείως και τις έχεις κρυμμένες; όντως τις έχω κρυμμένες. στο screenshot που βγήκε μόλις είχα πει "τέλος" είχα ξεχάσει να τις αφαιρέσω. ακόμα εξάλου πειραματίζομαι με το conky
Jastonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 όντως τις έχω κρυμμένες. στο screenshot που βγήκε μόλις είχα πει "τέλος" είχα ξεχάσει να τις αφαιρέσω. ακόμα εξάλου πειραματίζομαι με το conky Τις είχα βγάλει και εγώ.. μετά από ένα μήνα συνειδητοποιώ πόσο μου είχαν λείψει.... Ή τουλάχιστον η πάνω...
bendersteed Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ορίστε και από εμένα Mandriva Cooker με KDE 4.5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις