Προς το περιεχόμενο

Αρχεία cue και iso


dimitrakont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!!!!

Έχω δύο αρχεία , το ένα .cue και το άλλο iso. Έχω προσπαθήσει να τα αναπαράγω γράφοντάς τα σε cd με το burner αλλά δεν παίζουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Το cue μου γράφει ότι δε μπορεί να γραφεί σε cd γιατί δεν είναι εικόνα και αν το ανοίξω με το wordpad, μου δίνει το παρακάτω.. FILE "rld-z2ea.bin"

BINARY TRACK 01 MODE1/2352 :fear:

INDEX 01 00:00:00"

Έιδα σε έναν οδηγό ότι πρέπει το μήνυμα να είναι λάθος αλλά δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. έχω ξαναγράψει πολλές φορές με το iso maker και πρώτη φορά μου βγάζει κάτι τέτοιο.

Το άλλο αρχείο iso ενώ το έχω γράψει κανονικά, όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα, μου λέει error...τι γίνεται;;; ξέρει κανείς;; :cry::cry::cry:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! :o:o:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Το αρχείο .cue δεν είναι αρχείο εικονικού δίσκου (όπως το .iso) - είναι αρχείο καταλόγου για εικονικό δίσκο.

Συνοδεύεται συνήθως από το αρχείo εικονικού δίσκου με κατάληξη .bin - γι'αυτό και μέσα στο .cue γράφει κάτι για ένα αρχείο rld-z2ea.bin. Χρειάζεται αυτό το αρχείο (το rld-z2ea.bin).

Για να καταλάβεις, είναι σαν να έχεις τα περιεχόμενα ενός βιβλίου (το αρχείο .cue) και το βιβλίο (το αρχείο .bin). Αν έχεις μόνο τα περιεχόμενα, δεν μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο.

 

Δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω για το αρχείο .iso που σου βγάζει λάθος. Μήπως είναι κάποιο αντίγραφο λογισμικού και χρειάζεται το αυθεντικό CD/DVD;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nice.... το πετάω λοιπόν γιατί μάλλον δεν έχω πολλές πιθανότητες να βρω το bin. Το iso το έγραψα σε cd. Μου έβγαλε ένα σωρό αρχεία ότι περιέχει και έκανε την εγκατάσταση απο μόνο του. Στο pc έχει εγκαταστήσει τα ακόλουθα: transport tycoon dx και transport tycoon dx config. το πρώτο αν το τρέξω, μου βγάζει error reading registry και το δεύτερο μου βγάζει ένα παραθυράκι με καρτέλες "game, display, sound" αλλά όταν πατάω το play μου βγάζει πάλι το ίδιο error reading registry...

Τα νεύρα μου!!!! Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να βοηθήσει να καταλάβεις περίπου αλλά thanks για τη βοήθεια!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...