Προς το περιεχόμενο

Η microsft EINAI AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ


zorbas74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά.

διαβάστε μια πραγματική εμπειρία που αντιμετώπισα σήμερα απο την πολυεθνική microft και το τμήμα της τεχνικής της βοήθειας.

Χτές ο Η/Υ δεν μπορούσε να κάνει ενημέρωση update και μου έβγαζε σφάλμα 80070002. προσπάθησα με τις οδηγίες που δίνει να κάνω τις 3 ενέργειες που δίνει

α) διακοπή της υπηρεσίας Windows Update

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστές για να εκτελέσετε αυτά τα βήματα.

Κάντε κλικ για να ανοίξετε τα "Εργαλεία διαχείρισης".

Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση. Κάντε δεξιό κλικ στην υπηρεσία Windows Update και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Διακοπή.

 

β) διαγραφή των προσωρινών αρχείων ενημέρωσης

Κάντε κλικ για να ανοίξετε τον "Υπολογιστή".

Κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε τον σκληρό δίσκο όπου είναι αποθηκευμένα τα Windows, συνήθως στη μονάδα δίσκου C.

Κάντε διπλό κλικ στον φάκελο των Windows και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στον φάκελο SoftwareDistribution.

 

Κάντε διπλό κλικ στον φάκελο DataStore για να τον ανοίξετε και έπειτα διαγράψτε όλα τα αρχεία και τους φακέλους μέσα στον φάκελο. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Κάντε κλικ στο κουμπί Επιστροφή. Στον φάκελο SoftwareDistribution, κάντε διπλό κλικ στον φάκελο Λήψη( ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) για να τον ανοίξετε και έπειτα διαγράψτε όλα τα αρχεία μέσα στον φάκελο. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Για επανεκκίνηση της υπηρεσίας Windows Update

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστές για να εκτελέσετε αυτά τα βήματα. Κάντε κλικ για να ανοίξετε τα Εργαλεία διαχείρισης.

Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Κάντε δεξιό κλικ στην υπηρεσία Windows Update και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Έναρξη.

 

Αν το πρόβλημα παραμένει αφού κάνετε αυτά τα βήματα, ανατρέξτε σε αυτό το Άρθρο της γνωσιακής βάσης στην τοποθεσία Web Βοήθεια και υποστήριξη της Microsoft.

Αφού λοιπόν δεν λυνόταν το πρόβλημα μου απεφάσισα να τηλεφωνήσω στη microsoft στο 801.... μπας και μου το λύσει....

αφού περίμενα κανα 5 λεπτο στην τηλεφωνική μου γραμμή βγήκε μια κοπέλα. Τις ανέφερα το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και μου είπε, να της δωσω τον κωδικό των windows της τον είπα ( είχα γνήσια vista ) , με εβαλε σε αναμονή προκειμένου όπως μου είπε ΄΄ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ'' Μετά απο λίγη αναμονή μου είπε '' το λειτουργικό σας είναι ΟΕΜ πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρεία που σας τον πούλησε'' . Γιατί εμείς αν θέλετε να βοηθήσουμε σας ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ....Πηρα την εταιρεία που μου τον πούλησε και ακόμη ο τεχνικός της τραβάει τα μαλιά του μιας και όπως σωστά μου είπε το σφάλμα αφορά την εταιρεία και όχι τους μεταπωλητές λές και δεν έχουν εισπράξει απο την ΟΕΜ.

Τελικά είμαι μεγάλος Μ ....που πάντοτε αγοράζω γνησιο λειτουργικό μα μεγάλος Μ....

 

TΈΛΟΣ οποιος απο εσάς μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει σας παρακαλώ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι δηλαδή ότι διάβασες όλο το license agreement και είσαι σίγουρος ότι δεν αναφέρει ότι το ΟΕΜ λογισμικό (το οποίο είναι φθηνότερο) δεν δικαιούται τεχνικής υποστήριξης απευθείας από την M$. Τώρα αν μια τέτοια πολιτική είναι σωστή, μάλλον όχι αλλά φαντάζομαι αυτό έχει να κάνει με τις συμφωνίες στις οποίες έρχεται η M$ με τους διαφόρους system builders.

Τώρα για το πρόβλημα εγώ θα έλεγα δώστου λίγο χρόνο μπας και είναι τπτ προσωρινό και βρες και τι είναι το σφάλμα 800χχχχ γιατί δεν μας βοηθάς και πολύ με ένα νούμερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μια ματιά στο internet είδα οτι πολοί χρήστες είχαν παρόμιο πρόβλημα.

Δεν κάνει τα update KB929399 και KB929762??Αν ναι κατέβασε το update απο

εδώ και εγκατέστησε το.

 

Αν δεν είναι αυτο το update που βγαζει σφάλμα,ψάξε να το βρείς με τον κωδικο του στο site της Μ$ κατέβασε το και καντο εγκατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει δε πάθεις και τίποτα αν δεν κάνεις update...

Δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

 

Eίναι η κοροιδια της microsoft που απο τη μια μας πουλάει ακριβά τα προιόντα της και απο την άλλη να μην μας παρέχει καμιά ουσιαστική βοήθεια όσον αφορά τεχνικά προβλήματα που η ίδια δημιουργεί.

Αλήθεια πες τε μου το windows update δεν είναι ενα εργαλείο προκειμένου η εταιρεία να διορθώσει καποια λάθη που έκανε στον αρχικό σχεδιασμό της; Γιατί με ταλαιπώρησαν και μου είπαν να αναλάβει ο προθημευτής. Αυτος εφτιαξε τα vista ;

Το πρόβλημα προς στιγμή το εφτιαξα

πήγα εργαλεία και προγράμματα - είδα ενα αρχείο

Microsoft. NET Framework 1,1 Service Pack 1 ίδιο με αυτό που μου έβγαζε σφάλμα και το διέγραψα. Ελπίζω να μην εκανα καμιά μ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Η M$ είναι απαράδεκτη".... Παρόλα αυτά φαντάζομαι ότι συνεχίζεις και θα συνεχίσεις να την πληρώνεις...

 

Έχουμε το λειτουργικό που μας αξίζει...

Try Ubuntu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eίναι η κοροιδια της microsoft που απο τη μια μας πουλάει ακριβά τα προιόντα της και απο την άλλη να μην μας παρέχει καμιά ουσιαστική βοήθεια όσον αφορά τεχνικά προβλήματα που η ίδια δημιουργεί.

 

Φαντάζομαι δηλαδή ότι διάβασες όλο το license agreement και είσαι σίγουρος ότι δεν αναφέρει ότι το ΟΕΜ λογισμικό (το οποίο είναι φθηνότερο) δεν δικαιούται τεχνικής υποστήριξης απευθείας από την M$

 

Βασικά...δεν απάντησες στην απορία του παιδιού!! Τι παίζει τελικά; Γιατί αν όντως ισχύει αυτό (δεν το γνωρίζω προσωπικά, γι'αυτό ρωτώ, αλλά μάλλον αυτό ισχύει), τότε συγγνώμη που θα σ'το πω, αλλά εσύ φταις!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει δε πάθεις και τίποτα αν δεν κάνεις update...

Δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

 

Σωστή άποψη, συμφωνώ και εγώ... Με update ή χωρίς τα ίδια σ**τα είναι τα windows...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...