babis20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 megali apati to asyrmato internet tis cosmote.piga se ene katastima germanos ths thessalonikis k ekana mia syndesi me tin prooptiki oti eixa na katevaso tragoudia k loipa mexri 80mb k epeita mou eipan oti mporo na serfaro oses ores thelo dorean.tora meta apo ena mina mou irthe logariasmos 2000euro.stin ousia oti selida k an anoiga itan san na tin katevaza.den xero pou tha ftaso alla den tha to afiso etsi.enas 20xronos foititis eimai.pou na vro tosa xrimata??parakalo prosexte gia tixon tetoiou eidous apati pros esas.
dimokritos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 φίλε μου ότι σελίδα βλέπει κανείς, την κατεβάζει πρώτα στο δίσκο του και μετά τη βλέπει. άσχετα που εσύ δεν το καταλαβαίνεις. αφού είχες όριο τα 80mb έπρεπε να το προσέξεις. ακόμα προσέχουμε πόση σημασία δίνουμε στα λόγια του κάθε πωλητή και διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια που υπογράφουμε, όπως επίσης και της χρεώσεις για κάθε επιπλέον mb. επειδή δε νομίζω να γλιτώσεις τη λυπητερή, προσπάθησε να πετύχεις κάποιον διακανονισμό του χρέους πληρώνοντας μια δόση κάθε μήνα.
PETROS13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 απάτη δεν νομίζω ότι μπορείς να το λες έτσι απλά.. και ούτε να το βάζεις σαν είδηση.. απλά δεν διάβασες ή δεν σου εξήγησαν καλά τα μικρά γράμματα.
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 αν εγιναν ετσι τα πραγματα απλα εξαπατηθηκες απο τον υπαλληλο λογω της αγνοιας σου για το τι πληρωνες, δυστυχως εχεις υπογραψει και δυσκολα θα καταφερεις κατι.
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Απλα δεν προσεξες τι υπεγραφες. Οι ΓΟΣ(Γενικοι Οροι Συναλλαγων) ειναι απολυτως ξεκαθαροι, και δυστυχως ειναι πανακριβη η χρεωση αν ξεπερασεις τα ''free'' MBs.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Το έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις τις οποίες χρησιμοποιούμε. Απάτη, κλέφτες, ληστές και παρόμοια κοσμητικά επίθετα δεν είναι αποδεκτά!
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 oloi stin exoume patisis kapoia stigmi paideia.... sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.