Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ekavoula

Πρόβλημα με ΑΤΙ 2400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΤΙ 2400. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ(ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ WINDOWS ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΝΟ Οptimum κατι...και για 1280χ1024 και ανοιγε μονο με safe mode)ANAΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT. ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 640Χ480.ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ SP2 ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΕΝΑ 1024 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΓΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΩ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπες σε safe mode.

κατέβασε το driver sweeper απο την guru3d.

κάνε uninstall τους drivers.

τρέξε το driver sweeper να καθαρίσει ότι έχει απομείνει.

κατέβασε τους τελευταίους που θα βρεις από την ATi.

κάνε restart.

πέρνα αυτούς που κατέβασες.

κάνε πάλι restart.

τέλος.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάζοντας πάντως πρόσφατα σε παλιά κάρτα (1900XTX) τους τελευταίους drivers της ATI είχα πολλά προβλήματα με το Control Center, και απ'ότι το έψαξα στο internet δεν ήμουν ο μόνος... ακολούθησε τις συμβουλές του liopyr και θα συνιστούσα να βάλεις μόνο τους drivers, δηλαδή όχι και το Control Center, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι σταθερό το σύστημα σου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΑΤΙ CATALYST 7.11 AΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ install λεει οτι δεν ειναι συμβατο με το hardware που εχω. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ 2400. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΣΤΡΩΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ INSTALL TO DRIVER MONO ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 640...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ Κ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΙΑΣ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 1024!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ekavoula

Ίδια προβλήματα σαν εσένα είχα με την 3850 που πήρα πρόσφατα.Πήρα τους οδηγούς από την κατασκευάστρια εταιρία της κάρτας γραφικών και μου λύθηκε το πρόβλημα.π.χ. σε μένα από την sapphire.Από την ΑΤΙ δεν δούλευε με καμία έκδοση

Για ξαναδοκίμασε -αν θέλεις- αλλά πρώτα σβήσε τους παλιούς

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΣΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΙ ΗΤΑΝ Κ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗΣ SAPPHIRE?ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ....ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο LIOPYR ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ HARDWARE. KATEBASA TO ATI CATALYST 7.11, ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ driver, ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ DRIVER ΑΠΟ ΤΟ CD. ΠΑΠΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ DRIVER TOY CD ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ... 640 ΑΝΑΛΥΣΗ..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανακανε αυτο που ειπε ο liopyr με μια διαφορα:

 

μπες σε safe mode.

κατέβασε το driver sweeper απο την guru3d.

κάνε uninstall τους drivers.

τρέξε το driver sweeper να καθαρίσει ότι έχει απομείνει.

κατέβασε τους τελευταίους που θα βρεις από την κατασκευστρια εταιρια της καρτας σου(π.χ. gecube/gigabyte κτλ).

κάνε restart.

πέρνα αυτούς που κατέβασες.

κάνε πάλι restart.

τέλος.

 

Υ.Γ Tι καρτα γραφικων ειχες πριν και πανω σε ποιο psu?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ΤΟ ΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΑΝΩ. ΕΠΑΝΩ ΣΕ AMD ATHLON ΣΤΑ 1,21.

 

Περνεις κατσαβιδακι,ανοιγεις βλεπεις και μας λες...

 

Να προσεξεις να ρυθμισεις το AGP μεσα απο το bios στο 4x (η 8x αν εχει).

Στο 1x κ 2x δινει περισσοτερο ρευμα...

Επισης αν ειναι τοσο παλιος υπαρχει περιπτωση να εχει μεσα κανενα τελιωμενο 200αρη η 250αρη τροφοδοτικο και να μην την σηκωνει την καρτα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ INSTALL TO DRIVER MONO ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 640...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ Κ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΙΑΣ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 1024!

 

αυτό αποδυκνείει ότι δεν είναι θέμα τροφοδοτικού, ή λοιπού hardware αφού όταν τους έβγαλε και την αναγνώρισαν τα win όπως την αναγνώρισαν, η κάρτα έπαιξε.

 

ekavoula: ούτως η άλλως η συγκεκριμένη κάρτα, λίγα παιχνίδια θα σου παίξει αξιοπρεπώς.

δοκίμασε να παίξεις video, και αν δεν έχει πρόβλημα και σου παίζει normal, άστην χωρίς drivers, όπως δλδ την βρίσκουν τα win.;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα liopyr δεν ειναι εγκατεστημενη η καρτα απλα δουλευει ο η/υ. αν πας στον πινακα ελεγχου εχει ενα κιτρινο ερωτηματικο.μεχρι τωρα δεν με ενοχλουσε αλλα σε ενα λογιστικο προγραμμα που εχω αν το τρεχω σε πληρη οθονη τρωει λιγο κολλημα.

εκει που τρελλαινομαι ειναι οτι οταν το κανω εγκατασταση ή θα μαυριζει η οθονη πριν μπει στα windows ή θα τρεχει μονο σε 640χ480 και δεν θα αλλαζει με τιποτα. εκανα οσα μου ειπες κατεβασα απο το powercolor.com(η κατασκευαστρια) το driver και λεει οτι δεν ειναι συμβατο!!!!να τρελλαινεσαι! αφου δικη τους καρτα ειναι! τι να πω!οποτε προτιμησα να την βγαλω! αν εχετε καταλαβει τι συμβαινει κ μπορειτε να βοηθησετε θα το ηθελα γιατι εχω φρικαρει! σημειωτεον οτι εχω κανει ηδη format.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατεβασε drivers απο αθτο το site και ας ειναι απο αλλο κατασκευαστη.

θα λυθει ενα μεγαλο μερος του προβληματος πιστευω οπως εγινε και με την δικια μου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο ποιο?το powercolor δεν εχει driver hd2400.κατεβασα απο το site Που λεει ο johntor αλλα δεν βρισκει συμβατο hardware. επισης στις ιδοτητες-ρυθμισεις- για προχωρημενους-προσαρμογεας-ιδιοτητες-προγραμμα οδηγησης, δεν βγαζει ενημερωση προγραμματος οδηγησης. γραφει vga save τρεχουσα κατασταση,εκκινηση- εκκινηση τυπος συστημα. γενικα δεν κανει τιποτα με τις οδηγιες του.τα εχω παρει κ με το powercolor που δεν εχουν βαλει drivers για την 2400.ελεος!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...