Προς το περιεχόμενο

ρε παιδιά γιατί το κόψατε?


sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας είμαι ο χρήστης sintalkas και στο θέμα μου Γιατί η Fujitsu Siemens πήρε την κάτω βόλτα στην 2η παράθεση στο σημείο που ανέλυα την τακτική και τα λάθη της FS έχει κοπεί το κείμενο και μπει στη θέση του ένα γράμμα το αγγλικό L .Σε περίπτωση που κόψατε εσκεμμένα το κειμενό μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να μου εξηγήσετε το λόγο που προβήκατε σε αυτήν την πράξη,καθώς δεν θεωρώ προσβλητικό το κειμενό μου αλλά ειλικρινές έστω και αν είναι λίγο υπερβολικό αυτό που αναφέρω.

Moderators σας παρακαλώ να μου απαντήσετε.Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

1. Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum «4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.»

Ως εκ τούτου το παρόν thread κλειδώνεται.

 

2. Απ' ότι βλέπω από το εν λόγω topic κανείς δεν αφαίρεσε ή δεν διέγραψε κείμενό σου. Εσύ ο ίδιος έχεις τροποποιήσει το κείμενο τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου μηνύματος στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε αυτό είναι εμφανές από την σημείωση Last edited by sintalkas που υπάρχει και στα δύο μηνύματα.

Οπότε μάλλον βιάστηκες να κατηγορήσεις την διαχειριστική ομάδα του forum για δικές σου ενέργειες.

 

Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση θα γίνει με pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...