xpapias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 1. Βάλε το επώνυμο στο whitepages και τσέκαρε μήπως βρεις την καινούρια του διεύθυνση. Λογικά πρέπει να βάλει μια γραμμή ΟΤΕ - ακόμα και αν θέλει να πάει σε άλλο πάροχο. 2. Ψάξε για γνωστό στην τράπεζα που έχει το λογαριασμό του. Ίσως η τράπεζα όμως να μην έχει ενημερωθεί για την αλλαγή διεύθυνσης. 3. Αν το βρεις, τον πιάνεις "στο μαλακό". Αν δεις ότι δεν πιάνει καταφεύγεις σε άλλες λύσεις...
focus64 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς όταν δανείζεις λεφτά σε "φίλο" τις περισσότερες φορές χάνεις τα λεφτά και το "φίλο"
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Αλλά, πολύ τρελό σενάριο: δανείζομαι από τρίτους, προκειμένου να δανείσω άλλον, τον οποίο δεν ξέρω και τόσο καλά... Μύλος, στην καθομιλουμένη. Ελπίζω να τον βρεις και να μην έχει διάθεση να σου τα φάει, γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα έβγαζες άκρη δικαστικά.
mithrid Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 πραγματικα κ εγω λυπουμαι για την εκδοχη των γεγονοτων και πιστευω οτι επραξα οπως κληθηκε η καρδια μου να πραξω.και δεν μετανιωνω για αυτο,γιατι για μενα εκεινη η στιγμη και η καθε στιγμη που μπορω να βοηθησω(με οποιο τροπο κ αν ειναι αυτος) πραγματικα,ανηκει στην ιστορια του βοηθουμενου.απλα αλλαζω την ροη της μιζεριας του(αν το θεσω εις φιλοσοφειν).νομικα δεν προκειται να τον κυνηγησω,γιατι θα νιωσω σαν τοκογλυφος και οχι σαν ατομο που συνεβαλε στην αντιμετωπιση μιας οδυνηρης(τοτε)καταστασης.γιαυτο και ψαχνω εναν τροπο να καταφερω να ερθω σε επαφη μαζι του.θα ακολουθησω τη συμβουλη σας να κοιταξω στον καταλογο οτε και θα ειμαι ανοιχτος σε καθε νεα συμβουλη σας.ερωτηση:θα μπορουσα να ελεγξω με καποιο τροπο και μεσω κινητης τηλεφωνιας?(εκτος της υποθεσης 'αν εχω δικο μου ατομο μεσα')
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 τι προβλημα ειχε; αν ηταν θεμα υγειας τοτε καλα εκανες και του δανεισες και ας τα χασεις. μην τρελαθουμε κιολας...
Sadman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Αμα στα φαγε και τον βρεις και δν στα δεινει πισω γ@μησετον στο ξυλο του πο@στι.
Achilles Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Λιαργκ γκρουμφ γκροαρ. Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο Lucifer μας χαιρέτησε στην μητρική του γλώσσα.:lol::lol: Συγγνώμη για το offtopic αλλά μ΄έτρωγαν τα @@@@ μου να το γράψω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 οχι, μας εδειξε ποσο πλουσιο λεξιλογιο εχει
Sadman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Λιαργκ γκρουμφ γκροαρ. οεο?Τι θελει αραγε να πει ο ποιητης? Σοβαρα προσπαθω εδω και 10 λεπτα να το αποκρυπτογραφησω και δν βγαζω ακρη.
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μου φάνηκε λίγο ουγκ η απάντησή σου και απέτισα φόρο τιμής στο ίδιο μοτίβο! @Πάμπλο: =*
Hamurabi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ΤΟ θεμα ειναι οτι εισαι σιγουρος οτι οντως ειχε προβλημα;; Γιατι αν ειναι ο κλασσικος απατεωνας τοτε πιθανον να μαζευε λεφτα ναγορασει μια μερσεντες και επειδη τουλειπαντ α τελευταια 3500 ευρω να σκαρφιστηκε οτι πεθαινει ο πατερας του για να του δωσει τα 3500 για επεμβαση και καλα! Μην ειμαστε τοσο αγαθοι παιδια, ο κοσμος ειναι υπουλος! Κατα τη γνωμη μου εκανες μεγαλη βλακεια μου δανεισες τοσα λεφτα σε ΓΝΩΣΤΟ (γιατι αλλο φιλος και αλλο γνωστος).
Capitano_J Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 φιλε μου μπορεις να τον κυνηγησεις νομικα, σου συνηστω να απευθυνθεις αμεσα σε εναν δικηγορο. Εννοειται πως το ποσο ειναι τετοιο που να δικαιολογει το να κανεις καποια εξοδα νομικα. βεβαια τα χρηματα σου δεν προκειται να τα παρεις αμεσα, αλλα σιγουρα θα δικαιοθεις στο δικαστηριο. Ελπιζω να εχει ο δικος σου καποια περιουσιοακα στοιχεια για να τον κυνηγισεις, ειδαλως....καλα χριστουγεννα. Αν θες στηλε μου πμ να σε ενημερωσω σχετικα
Capitano_J Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Αμα στα φαγε και τον βρεις και δν στα δεινει πισω γ@μησετον στο ξυλο του πο@στι. και μετα θα παει μεσα ο ιδιος για αυτοδικια, απειλη της σωματικης ακεραιοτητας, προξενιση σωματικων βλαβων με δολο, οι οποιες αν ειναι σοβαρες και του αφησουν μονιμο προβλημα θα διωκεται σε βαθμο κακουργηματος, δηλαδη μια 10ετια φυλακα. Ωραιες συμβουλες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 φιλε μου μπορεις να τον κυνηγησεις νομικα, σου συνηστω να απευθυνθεις αμεσα σε εναν δικηγορο. Εννοειται πως το ποσο ειναι τετοιο που να δικαιολογει το να κανεις καποια εξοδα νομικα. βεβαια τα χρηματα σου δεν προκειται να τα παρεις αμεσα, αλλα σιγουρα θα δικαιοθεις στο δικαστηριο. Ελπιζω να εχει ο δικος σου καποια περιουσιοακα στοιχεια για να τον κυνηγισεις, ειδαλως....καλα χριστουγεννα. Αν θες στηλε μου πμ να σε ενημερωσω σχετικα Εννοείται ότι το ποσό δεν είναι τέτοιο που να δικαιολογεί δικαστική διεκδίκησή του. Κοινώς: πιο πολλά θα του φύγουν στο δικαστήριο. Και όσοι ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι ο οφειλέτης έχει πολλά νομικά εφόδια ως άμυνά του. και μετα θα παει μεσα ο ιδιος για αυτοδικια, απειλη της σωματικης ακεραιοτητας, προξενιση σωματικων βλαβων με δολο, οι οποιες αν ειναι σοβαρες και του αφησουν μονιμο προβλημα θα διωκεται σε βαθμο κακουργηματος, δηλαδη μια 10ετια φυλακα. Ωραιες συμβουλες Μην υπερβάλλουμε! Ποιό από τα παραπάνω αδικήματα που περιγράφεις (αυτοδικία, απειλή, σωματικές βλάβες) είναι κακούργημα; Εκτός εάν εννοείς να του κόψει κανά χέρι ή να του βγάλει κανά μάτι - τότε πάμε στην βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.