Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danaos

Spybot search & destroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σέρνεται να ανοίξει εννοείς??

 

Ακριβώς... Κάτι αιώνες χρειάζεται σε σύγκριση με την 1.4

Το ίδιο πρόβλημα αναφέρουν πάρα πολλοί - το είδα στο google...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σε εμένα το κάνει. Μόλις πατάω να ανοίξει κάνει ένα χρρ.. οδηγός δισκέτας και μετά από κάτι αιώνες βγαίνει το loading αν και δεν με ενοχλεί και πολύ μια φορά στην βδομάδα το ανοίγω

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Και σε εμένα το κάνει. Μόλις πατάω να ανοίξει κάνει ένα χρρ.. οδηγός δισκέτας και μετά από κάτι αιώνες βγαίνει το loading αν και δεν με ενοχλεί και πολύ μια φορά στην βδομάδα το ανοίγω

 

Εγώ ξανάβαλα το 1.4 και όλα καλά...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει βγει μια beta η οποια διορθωνει το προβλημα και δουλευει τελεια

http://www.filehippo.com/download_spybot_search_destroy/

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σερνετε.... απλά κανει automatic update στην εκκινηση και παει να κατεβασει καινουργια updates αν υπαρχουν, μπορεις απλά να ξετσεκαρεις την εντολη

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε νομιζω πως συμβαινει αυτο καθως το προβλημα του οτι αργει εμφανιζεται πριν ξεκινησει το προγραμμα. με την beta δε συμβαινει κατι τετοιο...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...