Προς το περιεχόμενο

Όλα - πλην λειτουργικού - free


danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Ας μην κρεμόμαστε από τα ... των εταιρειών, το δωρεάν λογισμικό προσφέρει πολλές δυνατότητες - απλώς δεν το γνωρίζουμε γιατί είμαστε "εθισμένοι" στα εμπορικά προγράμματα.

 

Κάτι ανάλογο προσπαθήσαμε να κάνουμε εδώ για το MacOS. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό το site που έδωσες.Χρησιμοποιώ αρκετά απο τα προγράμματα που αναφέρονται στο site και είμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένος.Επίσης πολλές φορές αυτά τα δωρεάν προγραμματάκια κάνουν πολύ καλύτερα τη δουλειά τους απο άλλα μη δωρεάν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συντοπιτη, πολυ καλο link. Αληθεια, οπως λενε και πιο πανω, υπαρχουν freeware προγραμματα που κανουν πολυ καλα, αν οχι καλυτερα, ολες τις δουλειες που χρειαζεται να κανει ενας χρηστης. Απλα πολλοι απο μας, και του εαυτου μου συμπεριλαμβανομενου, εχουμε εθιστει στα fancy interfaces, και στα μπλιμπλικια, χανοντας καμμια φορα την ουσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι αλήθεια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των προγραμμάτων που χρειάζεται ο μέσος χρήστης (πχ όχι κανένας επαγγελματίας φωτογράφος) θα μπορούσαν να είναι freeware και μάλιστα τις περισσότερες φορές να είναι καλύτερα απο τα αντίστοιχα εμπορκά. Έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό κι εγώ την έρευνα για τέτοια προγράμματα. Μερικά όμως δεν θέλω να τα αλλάξω. όπως το NOD32 αν και έχω δοκιμάσει Avira, ίσως τώρα που το σκέφτομαι να δοκιμάσω AVG. Ούτε το OpenOffice με βολεύει. Και άλλα. Αλλά νομίζω αντί να βάζουμε πειρατικά, όσο μπορούμε ας βάλουμε freeware. Είναι νομίζω και καλύτερη αίσθηση όταν έχεις ένα πρόγραμμα που σ' αρέσει πολύ και ξέρεις οτι είναι free. Είναι πάρα πολλές αυτές οι περιπτώσεις

Ξέχασα να πω μπράβο για το πολύ καλό link!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...