Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Falcon μητρική με Extra GPU fan (Active Cooling)

oracle22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πυκνωτης τι σχεση εχει? αυτος ειναι κατω απο την εξτρα ψυχτρα.εγω τον εχω βαλει ακριβως απο πανω οπως δειχνουνε και οι εικονες.τον εχω σταθεροποιησει ενωνωντας τον με την ψυχτρα με συρματακι που τυλιγουμε τα καλωδια,(δεν ξερω πως λεγετε,αυτα τα μαυρα).

δεν εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα ψυξης οσο εχουνε τα παλια,αλλα και παλι το προβλημα παραμενει.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι από επάνω(Δεν είμαι χαζός το είδα και στη Φώτο άλλωστε). Γιατί αυτό μου είπε και ο oracle22 σε pm και του εξηγώ επειδή είναι μερικά χιλιοστά απόσταση η ψήκτρα από τον πυκνωτή θέλω να βάλω κάτι ανάμεσα ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ώστε και σε περίπτωση που κουνηθεί λίγο η κονσόλα την ώρα που δουλεύει να μην ακουμπήσει η ψήκτρα με τον πυκνωτή και έχουμε αλλά....

Είναι τόσο παράλογο αυτό που ρωτώ?

Δημοσ.
και του εξηγώ επειδή είναι μερικά χιλιοστά απόσταση η ψήκτρα από τον πυκνωτή θέλω να βάλω κάτι ανάμεσα ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ώστε και σε περίπτωση που κουνηθεί λίγο η κονσόλα την ώρα που δουλεύει να μην ακουμπήσει η ψήκτρα με τον πυκνωτή και έχουμε αλλά....

ρε φιτς,τι εννοεις οταν λες "σε περιπτωση που κουνηθει λιγο η κονσολα" ?

υπαρχει περιπτωση να κουνησεις την κονσολα και να κουνηθει η ψυχτρα και να χτυπησει πανω στον πυκνοτη? και τι ειναι η ψυχτρα,τραμπολινο? αυτο που λες δεν στεκει.και να σε ρωτησω και το αλλο.ποια η διαφορα του να εχεις ανεμιστηρα στην ψυχτρα,και του να μην εχεις τιποτα? γιατι δεν εχεις αυτην την απορια τωρα που δεν εχεις βαλει ακομα τον ανεμιστηρα?οταν μπει ο ανεμιστηρας θα δημιουργηθει το προβλημα?

επισης,εκανες κανα κοπο να ανοιξεις την κονσολα σου να δοκιμασεις ενα απλο ανεμιστηρακι ωστε να δεις και με τα δικα σου ματια τις αποστασεις? 3 μηνες μετα....θα περιμενε κανεις να το ειχες δοκιμασει αφου το ηθελες και εσυ,και οχι να κανεις ακομα ερωτησεις. (ελεος ρε συ,μπηκε ο oracle22 20 μερες μετα στο live για πρωτη φορα,και ειδε 19 μυνηματα :shock::shock::shock: :-D ).

(Δεν είμαι χαζός το είδα και στη Φώτο άλλωστε)

αυτο ασε να το κρινουνε εμεις :-D (πλακιτσα κανω).

σε περίπτωση που κουνηθεί λίγο η κονσόλα την ώρα που δουλεύει να μην ακουμπήσει η ψήκτρα με τον πυκνωτή

καλα με αυτο παντος εγραψες ιστορια....(μην σου πω και θρησκευτικα :lol: ).δηλαδη λες να κουνιετε η ψυχτρα,καπως ετσι δηλαδη;

mbounce.gif

Δημοσ.
επισης,εκανες κανα κοπο να ανοιξεις την κονσολα σου να δοκιμασεις ενα απλο ανεμιστηρακι ωστε να δεις και με τα δικα σου ματια τις αποστασεις?

καλα με αυτο παντος εγραψες ιστορια....(μην σου πω και θρησκευτικα :lol: ).δηλαδη λες να κουνιετε η ψυχτρα,καπως ετσι δηλαδη;

mbounce.gif

Λοιπόν επειδή θέλεις να μου την πεις απ' ότι βλέπω σου εξηγώ λοιπόν ότι από τη στιγμή που βάζεις ανεμιστήρα πάνω στην ψήκτρα για καλύτερη ροή του κρύου αέρα η ψήκτρα που στηρίζετε ΜΟΝΟ στην μεγάλη κλασική ψήκτρα της κάρτας γραφικών του 360 αποκτάει λίγο παραπάνω βάρος παραπάνω(Γραμμάρια μεν αλλά όχι ανυπολόγιστο δε) απ' ότι πρέπει. Είναι λοιπόν λίγο ποιο εύκολο να ταρακουνηθεί(Πάντα κατά λάθος(Π.χ. περνώντας κάποιος κοντά από το 360)) και να ακουμπήσει τον πυκνωτή.

Δημοσ.

Ναι αλλά σε περίπτωση που ακουμπήσει έστω και ας είναι 1 στις 100 δεν θα έχω βραχυκύκλωμα.

Και επειδή εγώ το έχω ανοιχτό το 360 και απ' ότι έχω δει δεν θα το έλεγα ότι κρατιέται γερά η νέα ψήκτρα. Ναι δεν κάνει και τραμπάλα αλλά δεν είναι και ότι ποιο σταθερό...

Δημοσ.
Ναι αλλά σε περίπτωση που ακουμπήσει έστω και ας είναι 1 στις 100 δεν θα έχω βραχυκύκλωμα.

Και επειδή εγώ το έχω ανοιχτό το 360 και απ' ότι έχω δει δεν θα το έλεγα ότι κρατιέται γερά η νέα ψήκτρα. Ναι δεν κάνει και τραμπάλα αλλά δεν είναι και ότι ποιο σταθερό...

πως να κουνηθει ρε γρηγορη,τι ασυναρτησιες καθεσε και λες μεσιμεριατικο? τι ειναι η ψυχτρα για να κουνηθει,γιογιο? και αγελαδα να βαλεις πανω της,δεν κουνιετε με τιποτα,ειναι παρα πολυ δυνατη και σταθερη,ποσο μαλλον οταν βαλεις ενα ανεμιστηρακι.

τι βραχυκυκλωμα να εχεις ρε γρηγορη,νερο θα ακουμπησει πανω? κατσε στρωσε τον ποπο σου και κανε την πατεντα να το δεις και μονος σου,και ασε τις ερωτησεις.θα σε ξανακανουν μπαν και θα κλαις παλι.

Δημοσ.
αποκτάει λίγο παραπάνω βάρος παραπάνω(Γραμμάρια μεν αλλά όχι ανυπολόγιστο δε) απ' ότι πρέπει. Είναι λοιπόν λίγο ποιο εύκολο να ταρακουνηθεί(Πάντα κατά λάθος(Π.χ. περνώντας κάποιος κοντά από το 360)) και να ακουμπήσει τον πυκνωτή.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ρε γρηγορη πως ειναι δυνατον να περασει καποιος διπλα απο το 360,και να κουνησει την ψυχτρα? :shock:

οοοοοοοοοοοοοοο,πινεις μπαφους και παιζεις pro ?

Δημοσ.
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ρε γρηγορη πως ειναι δυνατον να περασει καποιος διπλα απο το 360,και να κουνησει την ψυχτρα? :shock:

οοοοοοοοοοοοοοο,πινεις μπαφους και παιζεις pro ?

Ρε bouga κάνεις(Διερωτώμαι) ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι λέω???

Επεξήγηση λοιπόν(μόνο για 'σένα bouga)

Εννοούσα να κουνήσει όλο το 360(Και ναι όχι μόνο την ψήκτρα) και επομένως να κουνηθεί και η ψήκτρα ώστε να ακουμπήσει τον πυκνωτή από κάτω της.

Δημοσ.
Ρε bouga κάνεις(Διερωτώμαι) ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι λέω???

Επεξήγηση λοιπόν(μόνο για 'σένα bouga)

Εννοούσα να κουνήσει όλο το 360(Και ναι όχι μόνο την ψήκτρα) και επομένως να κουνηθεί και η ψήκτρα ώστε να ακουμπήσει τον πυκνωτή από κάτω της.

και πως γινεται ρε φιτς να κουνηθει η ψυχτρα αφου ειναι μεταλλικη? τι ειναι λαστιχο η χαρτι? μηπως να εχουμε και κλειστο το κλιματιστικο για να μην την παρει και ο αερας? και τι ειναι το xbox για να το κουνας την ωρα που παιζεις? αυγουλακι kinder εκπληξη?

δηλαδη υπαρχει περιπτωση την ωρα που παιζεις call of duty 4,να ερθει ο αδερφος σου και να παιζει μπαλα με την κονσολα?

edit:εκτος και αν η δικη σου ψυχτρα ειναι στον αερα,star trek edition.... οποτε ναι,θα μετακινηθει.

Δημοσ.

καλησπερα oracle,να κανω και εγω μια ερωτηση?

υπαρχει περιπτωση αμα κουνησεις την κονσολα,να μετακινηθει η εξτρα ψυχτρα,να κατσει πισω απο το open/close button,και να μην μπορει μετα να πατηθει το κουμπι,και να μην μπορεις να ανοιξεις την κονσολα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά σε προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει:

Είναι λοιπόν λίγο ποιο εύκολο να ταρακουνηθεί(Πάντα κατά λάθος(Π.χ. περνώντας κάποιος κοντά από το 360)) και να ακουμπήσει τον πυκνωτή.

Αρα....

Δεν είπα λοιπόν ποτέ ότι θα γίνει εσκεμμένα ούτε ότι θα το κάνει κάποιος συνέχεια...

Και επειδή πολύ το ζαλίσαμε ας το τελειώσουμε εδώ.

Και εδώ:

καλησπερα oracle,να κανω και εγω μια ερωτηση?

υπαρχει περιπτωση αμα κουνησεις την κονσολα,να μετακινηθει η εξτρα ψυχτρα,να κατσει πισω απο το open/close button,και να μην μπορει μετα να πατηθει το κουμπι,και να μην μπορεις να ανοιξεις την κονσολα?

Φαίνεται πεντακάθαρα ότι με δουλεύεις.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά σε προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει:

Αρα....

Δεν είπα λοιπόν ποτέ ότι θα γίνει εσκεμμένα ούτε ότι θα το κάνει κάποιος συνέχεια...

ρε γρηγορη οτι και να γινει,οπως και να γινει,και κλοτσια να του δωσεις δεν υπαρχει περιπτωση να μετακινηθει η ψυχτρα,ακομα και ποδοσφαιρο με την κονσολα να παιξεις.η ψυχτρα,οπως και ολες οι ψυχτρες ειναι σταθερες πανω στην βαση τους.τωρα αμα εσυ την εχεις βγαλει και την εχεις τοποθετησει ξανα αλλα λανθασμενα,τοτε δεν ειναι ευθηνη του ανεμιστηρα αλλα δικια σου.ασε που αν γινει αυτο θα σου βγαλει rlod με το που το ανοιξεις σε 5 sec'.

και δεν ειναι λογικο να σκεφτεσε 3 μηνες τωρα για το αμα θα λιγυσει η ψυχτρα,απο το βαρος του ανεμιστηρα,εκτος και αμα εχεις σκοπο να του βαλεις τον ανεμιστηρα που εχεις στο σαλονι για να δροσιζετε η γιαγια σου το καλοκαιρι. (ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...