Προς το περιεχόμενο

evga 8800gt stock overclocking


outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και μέσω του τρομερου riva tuner:devil: την έχω φτάσει στα core 632 shader 1566 memory 945 χωρίς κανένα πρόβλημα τουλάχιστον στο quake wars όπου έπαιζα κανά 2ωρο συνεχόμενα.αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει πρόβλημα με το φαν της ψύκτρας που το έχω βάλει στο 60% πέρα απο το θόρυβο που δε τον βρίσκω και τραγικό.εννοώ εάν μπορεί πχ να χαλάσει.ακόμη μέχρι που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει το overclocking??η κάρτα είχε στο quake wars περίπου 50 βαθμούς με 60% το φαν και 43 idle.λέτε να φτάσω κοντά στα ρολόγια της ssc___:devil: υστερόγραφο:άγιος όποιος εφτιαξε το riva tuner...χαχα:devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα δεν εχει προβλημα το ανεμιστηρι. Οτι φθορα εχουν ολα τα ανεμιστηρια. Αν δε σε ενοχλει ο θορυβος εισαι μια χαρα. Αν καποια στιγμη βαρεθεις το θορυβο πας σε μια zalman vf1000 κ καθαριζεις.

Δοκιμασε να την ανεβασεις 700core/1000mem με linked τον shader. Test me atitool (scan for artifacts να φτασει το μισαωρο χωρις να error). Εκει φτανουν οι περισσοτερες, μπορει κ παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μπορει καποιος με βηματα να μας πει:

Να φτιαξουμε ενα profile στο rivatuner το οποιο θα το φορτωνουμε μονο πριν παιξουμε games και το οποιο θα κλοκαρει τιν καρτα και θα αυξανει το fan speed.

Μολις τελειωνουμε να ξαναβαζουμε παλι τα default με μια κινηση.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...