stelini Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια θελω να φωτα σας!!! Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι οταν παω να αντιγραψω ενα video 4.3Gb σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και μου βγαζει το εξης the file is too large for the destination file system!!!!Εχω windows vista.Το ιδιο μου συμβαινει και οταν παω να καψω ενα μεγαλο παιχνιδι iso χρησιμοποιοντας το Nero.Δεν μπορει να μου το γραψει!!! Αν καποιος εχει αντιμςτωπισει το ιδιο προβλημα ας με βοηθησει και μενα!!!! Ευχαριστω!!!!
bilco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Προφανώς ο εξωτερικός είναι σε FAT32 που έχει μέγιστο μέγεθος αρχείου 4GB. Αν τον κάνεις format σε NTFS λύνεις το πρόβλημα (δημιουργείς όμως άλλα, όπως συμβατότητα με παλιότερα λειτουργικά ή linux)
stelini Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Και τι πρεπει να τον κανω format και μετατροπη σε ΝΤFS???? Και στα iso???Γιατι δεν μπορει να μου τα γραψει το ΝΕRO????
bilco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Και τι πρεπει να τον κανω format και μετατροπη σε ΝΤFS???? Μην τρομάζεις. Δεν χρειάζεται καν να σβήσεις τα αρχεία από τον εξωτερικό. Αν ο εξωτερικός σου έχει το γράμμα G: γράφεις στη γραμμή εντολών convert G: /fs:ntfs και όλα καλά. Για τα iso τώρα δεν ξέρω. Πόσο μεγάλα είναι?
takis345 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 καλυτερα πρωτα να αντιγραψεις αλλου τα αρχεια σου, μετα format σε ntfs και μετα ξαναβαλτα στο δισκο. Δε την πολυεμπιστευομαι τη μετατροπη με τα αρχεια μεσα..
stelini Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Τα iso αλλα ειναι 5.7Gb και αλλα οσο ενα dvd!!!! Ευχαριστω παντος θα το κοιταξω και θα σας πω για την μετατροπη!!! Θα το δοκιμασω σε ενα φλασακι μικρο πρωτα την εντολη και μετα αν πετυχει θα το δοκιμασω στον σκληρο!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 καλυτερα πρωτα να αντιγραψεις αλλου τα αρχεια σου, μετα format σε ntfs και μετα ξαναβαλτα στο δισκο. Δε την πολυεμπιστευομαι τη μετατροπη με τα αρχεια μεσα.. Τίποτα δεν παθαίνουν τα αρχεία σου με τη μετατροπή. Δοκιμασμένο και τεσταρισμένο πολλές φορές.
stelini Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 To δοκιμασα και δουλεψε μια χαρα!!!!Σας ευχαριστω πολυ!!!! Βασικα δεν μου ειχε ξανατυχει σε FAT32 να αντιγραψω πανω απο 4Gb.Αντεγραφα μεγαλυτερα αρχεια αλλα θα ηταν ntfs για αυτο και δεν ειχα δωσει σημασια!!!!
stelini Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε και το αντιστροφο??? Απο ΝΤFS σε FAT????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.