soturin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Λεπτομέρεια, αλλά μήπως το forum του linux να μετονομαστεί ώστε να καλύπτει (το όνομα γιατί πρακτικά ισχύει) κι άλλα λειτουργικά, κυρίως unix-like? Έχουν δημοσιευθεί κατα καιρούς θέματα για solaris ή freeBSD. Δεν έχω συγκεκριμένο λόγο, έτσι μου ρθε για σαφήνεια στην κατηγοριοποίηση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Λεπτομέρεια, αλλά μήπως το forum του linux να μετονομαστεί ώστε να καλύπτει (το όνομα γιατί πρακτικά ισχύει) κι άλλα λειτουργικά, κυρίως unix-like? Έχουν δημοσιευθεί κατα καιρούς θέματα για solaris ή freeBSD.Δεν έχω συγκεκριμένο λόγο, έτσι μου ρθε για σαφήνεια στην κατηγοριοποίηση Η περιγραφή του forum πάντως αναφέρει ρητά τα Unix-οειδή λειτουργικά: Linux Ερωτήσεις και απαντήσεις για το διάσημο λειτουργικό σύστημα ανοιχτού λογισμικού και τις διάφορες διανομές του καθώς και την οικογένεια ελεύθερων λειτουργικών *ΝΙΧ όπως το FreeBSD Ο Hal9000 τα πάντα εν σοφεία εποίησε...
soturin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 τωρά το ότι φοράω φακούς σημαίνει ότι δεν έχω και μυωπία? Οκ άκυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.