Προς το περιεχόμενο

Mωρό μου Sorry, Mισώ το Love Story


zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς θα τελείωναν οι πιο παθιασμένες χολιγουντιανές ιστορίες αγάπης αν τις είχαν γράψει άντρες αραγε? Και ειδικα οι ινσομνιακς?

 

Ξεκινάω εγώ....

 

Notting Hill

 

O ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Γουίλ (Χιου Γκραντ) περιγράφει στους φίλους του περήφανα τη χυλόπιτα που έριξε στη χολιγουντιανή σταρ Άννα Σκοτ (Τζούλια Ρόμπερτς). Εκείνοι του λένε ότι είναι «πιο µαλάκας από ό,τι φαίνεται», παίρνουν µαζί τους δρόµους και τελικά πετυχαίνουν την Άννα λίγο πριν φύγει για Αµερική. Εκεί ο Γουίλ τη µεταπείθει, λέγοντας: «Στα µάτια µου είσαι πιο αδύνατη από τις αδελφές Όλσεν, πιο έκφυλη από τη Λίντσεϊ Λόχαν και πιο καλή στο στοµατικό από την Πάρις Χίλτον. Άσε µε να γίνω ο δικός σου Κέβιν Φέντερλάιν και σου υπόσχοµαι κάθε νύχτα να αισθάνεσαι ότι έχεις κοιµηθεί ίσα και µε δέκα Τόμυ Λι Τζόουνς». Τότε εκείνη δακρύζοντας του λέει «χαίροµαι που υπάρχουν straight Εγγλέζοι» και φιλιούνται µε πάθος.

 

Τιτανικός

 

Ο Τζακ ξαπλώνει χαλαρά πάνω στη µικρή σανίδα-αποµεινάρι του πλοίου, κοιτάζει στα µάτια τη Ρόουζ -που είναι ακόµη µέσα στα παγωµένα νερά- και της λέει: «Και τώρα κολύµπα, µωράκι, γιατί χανόµαστε. Α, πού 'σαι, για να µη σε βαραίνει, δε µου δίνεις να σου κρατάω αυτό το τρίκιλο διαµάντι που κουβαλάς στην τσέπη του µπουφάν; Τι εννοείς εγώ τι θα κάνω; Μα φυσικά θα σφυράω για να µας ακούσουν». Η Ρόουζ αρχίζει να κολυµπά σπρώχνοντας ταυτόχρονα τη σανίδα µε τον Τζακ καβάλα. Σιγά σιγά χάνει τις αισθήσεις της και του ζητάει -µε την τελευταία της πνοή- να της υποσχεθεί ότι δε θα την ξεχάσει ποτέ. Ο Τζακ σκύβει και αγανακτισµένος τής απαντά: «Γιατί µου το κάνεις τώρα αυτό; Αφού το ξέρεις ότι έχω πρόβληµα µε τις δεσµεύσεις. Τελικά, το πρωί, όλες ίδιες είστε, ρε γαµώτο». Στο τέλος η Ρόουζ χάνεται στα βάθη του ωκεανού, ο Τζακ σώζεται, παθαίνει αµνησία και θυµάται τα πάντα εκτός από τη Ρόουζ.

 

 

Εχετε και σεις προβλημα με τα Love Stories? Ρίχτε εναλλακτικά τέλη ...B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλά, αν σε χαλάνε γιατί τα βλέπεις;

 

Και τι εννοείς "αν τις είχαν γράψει άντρες"; Αφού άντρες τις έγραψαν... Do your research mate! ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...