Προς το περιεχόμενο

προβλημα με web camera


sofia1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια! Εχω αγορασει την καμερα CRYPTO BUDGET II WEBCAM.Εχω χασει το cd ομως,που μπορω να βρω τουσ drivers? Exω βρει καποιουs; αλλα μου βγαζει το εξης προβλημα.sorry you have no video capture hardware.

 

 

ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτοί οι drivers είναι για Vista (γιατί άραγε δεν έχει για XP η Crypto στο site; ). Εσύ τι λειτουργικό έχεις, Vista ή XP; Ίσως αυτοί για Vista να κάνουν και για XP. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης.

Η κάμερα λειτουργεί όταν τη βάζεις στο ρεύμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Όταν περνάς τους drivers έχεις συνδεδεμένη την κάμερα στον υπολογιστή; Αν ναι, ίσως πρέπει να την αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο μιας και τη συγκεκριμένη κάμερα δεν την ξέρω καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ότι πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις τον driver και META να συνδέσεις την κάμερα είναι και το πιό πιθανό...Δοκίμασε 1α με το να κάνεις 1 uninstal του driver που έχεις ήδη βάλει,να κάνεις 1 reboot,μετά τρέξε καλού-κακού κι ένα registry cleaner όπως το ccleaner http://filehippo.com/download/9c70d20d030e6d570481df2f2a26e8b8/download/ (κουμπί "μητρώο") ,κάνε πάλι restart,και από κει και πέρα,θα πρότεινα 1α να κατεβάσεις από την Crypto(τρομάρα της) driver για το προϊόν "Budget Web Camera" (κι ας μην αναφέρει το "ΙΙ" ) στο section "παλαιότερα προϊόντα" http://www.crypto.gr/drivers/Budget_Web_Camera.ZIP ,όπου σαφώς αναφέρει ότι είναι για XP ,κι αν είσαι τυχερή,αυτό ήταν (διότι κάτι μέσω google για "Crypto Budget Web Camera" ΔΕΝ βλέπω,οπότε ΙΣΩΣ μιλάμε για το ΙΔΙΟ προϊόν...

Και κάτι ακόμα:ΑΦΟΥ περάσεις τον driver πρώτα (δοκίμασε πρώτα έτσι),σύνδεσε την κάμερα....και μάλιστα για "σιγουριά" θα έλεγα να τη συνδέσεις σε ΑΛΛΗ usb (η "άλλη usb",ίσως να είναι "τρικ" που θα έπιανε με τη 1,αλλά θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την διαδικασία έτσι ακριβώς όπως την περιέγραψα...Είναι λίγο πιο "μπελάς",αλλά κάνεις "τα πάντα" για να "σιγουρευτείς" έτσι...)

Τέλος,αν και έτσι δεν βρεις άκρη,θα έλεγα να δοκιμάσεις ΞΑΝΑ την ίδια διαδικασία....ΚΑΙ με τον Vista driver...

...Αυτά όσο..περιμένεις απάντηση από την Crypto (τρομάρα της)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ παιδια σας ευχαριστω.Το προβλημα μου λυθηκε.Και τωρα η καμερα επιτελους λειτουργει κανονικα.:-)

καλό αυτό,αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να δηλώσεις και το πώς το έλυσες τελικά,στην περίπτωση που αυτό το thread φανεί χρήσιμο σε κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...αλλά ας μην την υιοθετήσουν με τη μία,όσοι οδηγηθούν εδώ ,έχοντας παρόμοιο πρόβλημα..;)

 

(..πάντως,όντως ένα φορμάτ,τα βάζει όλα στη θέση τους...και παίρνεις και μια ευχαρίστηση που τα ξυρίζεις όλα....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...