Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
nikos2027

Τι ειναι το bstr στη c++?

Ερώτηση

4 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορεί κάποιος σε c++ να βάλει

ένα string σε bstr?

Δηλ. θέλω να ορίζω ένα string από

πληκτρολόγιο και μετά να το μετατρεπω σε bstr.

Έχει κιανένας κανένα function ή εντολή?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Πως μπορεί κάποιος σε c++ να βάλει

ένα string σε bstr?

Δηλ. θέλω να ορίζω ένα string από

πληκτρολόγιο και μετά να το μετατρεπω σε bstr.

Έχει κιανένας κανένα function ή εντολή?

SysAllocString

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ένα Unicode string (με ορισμένες ιδιορρυθμίες όμως) το οποίο χρησιμοποιείται από τα OLE(COM) Interfaces, για περισσότερες λεπτομέριες ...

 

http://64.233.183.104/search?q=cache:5_XUnl1lrLwJ:www.hal-pc.org/~abeld/cppsighal/vcppstrings.htm+bstr+in+c%2B%2B&hl=el&ct=clnk&cd=1&client=opera

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Παιδια γνωρίζεικανεις τι ειναι το

bstr στη c++?

 

typedef OLECHAR FAR * BSTR;

 

Είναι pointer σε ένα composite structure το οποίο αποτελείται απο το μέγεθος σε bytes του string, το ίδιο to string σαν Unicode characters (wide ή double-byte) στα Windows και single byte σε Mac, και ένα terminator (2 null chars).

 

Και όπως είπε ο προλαλήσαντας χρησιμοποιείται σε COM, Interop και Automation.

 

Το pointer δείχνει το string και όχι το μέγεθος.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...